Nedavno objavljeno

Rihannin ruž za usne od 500 dolara

Povodom 5. rođendana njenog brenda Fenty Beauty, popularna pjevačica u prodaju stavlja ograničenu seriju kutijica za karmin prekrivenih Swarovski kristalima

Prošlo je pet godina otkako je Rihanna (34) promijenila igru ​​šminkanja s Fenty Beauty, po mišljenu mnogih, prvim brendom koji je ponudio istinski inkluzivan asortiman nijansi pudera i korektora. Kako bi proslavila rođendan svoje (druge) bebe, RiRi je izdala prikladno pretjeranu stvarčicu: kutiju za ruž za usne od 500 dolara optočenu s 975 ručno nanesenih Swarovski kristala.

Puštena u prodaju 12. septembra na web-stranici Fenty Beauty, kutijica za karmin je ograničena na 100 komada i dolazi s potvrdom o autentičnosti, zajedno s Rihanninim potpisom i holografskom naljepnicom Swarovski. Raskošna ponuda može se upotpuniti karminom iz linije Fenty Icon.

FOTO: FENTY

Razvijen u partnerstvu s konglomeratom LVMH,  Fenty Beauty rođen je 8. septembra 2017. Kozmetički brend lansiran je s 40 nijansi pudera (što je u to vrijeme bila revolucionarna ponuda), kao i stikovima za konturiranje, hajlajterom, prajmerom, upijajućim papirom i četkicama.

 

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img