Nedavno objavljeno

PRO.PR U SARAJEVU

Pod motom ‘’Povezivanje u pokretu’’ vodeća međunarodna konferencija za odnose s javnošću i strateško komuniciranje održat će se od 02.-05. novembra u hotelu Holiday u Sarajevu.

Program ovogodišnje konferencije obilježit će 12 predavanja i 6 panela.

Konferenciju će uvodnim predavanjem otvoriti predsjednik Svjetskog udruženja za odnose s javnošću (Public relations Association, PRCA) Francis Ingham, a svoj dolazak potvrdili su i  Ömer Şengüler, jedan od vodećih stručnjaka za brendiranje čiji primjeri iz prakse Turkish Airlinesa i Godive govore sami za sebe,  Michael Sgiarovello; direktor komunikacija za jugoistočnu Europu za Henkel CEE  i David Wilde;  jedan od deset vodećih konzultanata za komunikacijske strategije javne uprave.

Kako je istaknuo predsjednik organizacijskog odbora Danijel Koletić: ‘’Koncept ovogodišnje konferencije podijeljen je u dva tematska sklopa; prvi je vezan za teme komunikacijske industrije u Bosni i Hercegovini i regiji, a u drugom će sudionici imati priliku čuti primjere međunarodnih stručnjaka.’’

Kroz dvosmjernu komunikaciju panel pod nazivom ‘’Transformacija komunikacije’’ moderirati će Aida Salkić; direktorica BEYOND Consulting, Bosna i Hercegovina.

Panel pod nazivom ‘’Digitalni izazovi u komunikaciji’’ moderirati će Semir Musić, suosnivač Lilium Digital.

Panel ‘’Interna komunikacija u doba promjena’’ moderirati će Nađa Lutvikadić Fočo, Voditeljica komunikacija za  BH Telecom.

Robert Čoban, direktor ColorPress Grupe biti će moderator panela pod nazivom ‘’Televizija u digitalnom dobu’’.

Posebno će biti zanimljivo pratiti panel ‘’Što agencije očekuju od klijenata’’, kojeg će moderirati Siniša Vukelić, glavni i odgovorni urednik za Capital.ba, kao i panel ‘’Što klijenti očekuju od agencija’’ kojeg će moderirati Minela Vilić, direktorica MiVi Communications, a ujedno i članica organizacijskog odbora

U sklopu PRO PR konferencije održat će se i dodjela PRO PR Globe Awards, jedinstveni program nagrađivanja za pojedince koji daju značajan doprinos razvoju odnosa s javnošću. priznat od četiri svjetske komunikacijske asocijacije: PRCA (Public Relations and Communications Association), IPRA (International Public Relations Association), ICCO (International Communications Consultancy Organisation), CIPR (Chartered Institute of Public Relations), koje i same nominiraju dobitnike. Za razliku od drugih sličnih programa nagrađivanja,u ovom nije potrebno uplaćivati financijsku naknadu za sudjelovanje, a nagrade se dodjeljuju u skladu sa statutom. Prigodne statue koje se dodjeljuju uz priznanja ove godine izrađuju studenti Akademije likovnih umjetnosti u Sarajevu.

Latest Posts

Raport

spot_img