Nedavno objavljeno

Džejla Glavović – Očuz obilježila najprestižniji crveni tepih u regiji!

Besprijekorna, kao i uvijek

Manekenka i preduzetnica Džejla Glavović – Očuz obilježila je posljednju noć na 28. Sarajevo Film Festivalu! Džejla se pojavila na dodjeli nagrada ovogodišnjeg festivala u jedinstvenoj kreaciji koju potpisuje dizajnerica Belma Tvico. Haljina Éclat, optočena je kristalnim dekoracijama na nijansiranoj površini delikatnog materijala, te evoluira iz nijansi pastelno plave u nijanse bijele boje. Nadahnuće za ovu prekrasnu kreaciju poteklo je iz morskog plavetnila, očaravajućeg odraza neba na svjetlucavoj površini vode na kojoj se prelamaju zrake sunca. Dekolte V – kroja učvršćuje notu senzualnosti kreacije, krojen dvodimenzionalno na način da otkriva i leđa, pružajući nam stražnji pogled na modu koji nerijetko prođe nezapaženo.

Izgled su upotpunili decentni, ali raskošni brilijanti iz juvelirnice Quraishi. Sanjin Egon se pobrinuo za make-up, dok je Eldin Nuhić kreirao frizuru.

Inače, Džejla je od pobjede na Miss Earth najbolja ambasadorica Bosne i Hercegovine, te je u karijeri dugoj preko 20 godina radila za neke od najvećih svjetskih brendova. Vlasnica je agencije Swan Model Management, koja između ostalog, radi sa djecom koja Džejlu obožavaju. Tako je prije sinoćnje dodjele nagrada Džejla okupljenima, a posebno djeci potpisavala autograme i fotografisala se. Zaštitno je lice modne kuće Astra Borovo, te renomiranih regionalnih i svjetskih brendova.

Privatna arhiva

Latest Posts

Raport

spot_img