Nedavno objavljeno

Rokerski spektakl velikog Željka Bebeka u Sarajevu za dva dana

Napokon se bliži i taj dan, kada će u subotu, 13. augusta svoj solistički koncert u Sarajevu, u Domu mladih održati pop-rock legenda Željko Bebek, a dugo je Sarajevo čekalo da Bebek održi koncert u svom rodnom gradu.

Kultni sarajevski rocker za ovu subotu priprema dvosatni spektakl, u kojem će zasigurno doći uživati najrazličitije generacije publike, od onih koji su još 70-ih godina zavoljeli Bijelo dugme i jedinstvenu Bebekovu pojavu na muzičkoj sceni i vokal Željka Bebeka, do mlađih generacija koje dolaze na sve njegove koncerte i u glas pjevaju hitove karizmatičnog rockera.

U danima kada Sarajevo živi punim plućima uz SFF i brojne svjetske i regionalne goste prijestolnice Bosne i Hercegovine, Bebekov koncert svakako je jedna od značajnijih koncertnih atrakcija za sve stare rockere, ali i sve ljubitelje sarajevske pop-rock škole i dobre muzike.

Baš kao što je i sam Bebek poručio svojim Sarajlijama ususret koncertu, ovim koncertom u Domu mladih iskreno želi „pokazati ovom rokerskom gradu da i dalje spada među one koji imaju najviše hrabrosti, dobrih pjesama i energije”.

Predstojeći Bebekov koncert u Domu mladih koncertni je spektakl koji se ne propušta!

Partneri koncerta su kompanija BH Telekom i brendovi Jack Daniels i Sarajevski Kiseljak, dok je hotel partner sarajevski Colors Inn.

Ulaznice za koncert mogu se još uvijek kupiti na platou Skenderije i u sistemu Kupikartu.ba

Latest Posts

Raport

spot_img