Nedavno objavljeno

CLARITY SKIN CENTAR

Osluškujući potrebe klijenata shvatili smo da nam treba uređaj koji će vratiti kožu lica u balans i dati prirodan i zaglađen izgled nakon čega će klijenti biti oduševljeni

Clarity skin centar postoji u Mostaru od 2020.godine. Kao završeni fizioterapeut osjetila sam da Mostaru kao i Hercegovini nedostaje centar koji nudi i medi i spa u jednom.

To jest da jedan period liječimo ljude, a nakon toga im nudimo spa doživljaj za potpunu relaksaciju nakon određenih tretmana. Clarity skin centar nudi tretmane lica i tijela, rješavanje problematika lica kao i održavanje zdrave i njegovane kože lica i tijela.

Osluškujući potrebe klijenata shvatili smo da nam treba uređaj koji će vratiti kožu lica u balans i dati prirodan i zaglađen izgled nakon čega će klijenti biti oduševljeni. Nakon mnogo istraživanja i edukacije, u Mostar smo donijeli potpuno nove aparate i tretmane.

Radi se o MD pro lift uređaju koji je patentiran na tržištu i nastao je kao rezultat 26.godina istraživanja. Ovaj uređaj sinergijom spaja dvije tehnologije : mikro struju i cold laser, uz programirane frekvencije rada. Omogućava 7 različitih tretmana strujama: limfnu drenažu, konturiranje lica, tretiranje bora, akni, crvenila i ožiljaka te mezoterapiju.

Mikrostruja djeluje kao lifting trening za kožu, poboljšava tonus, umanjuje podočnjake, podiže obraze, zateže vrat i podbradak, smanjuje bore a vrlo je učinkovita i kod problematika akni i hiperpigmentacija. Pomoću struje dreniramo i na taj način poboljšavamo cirkulaciju krvi i limfe. Također, strujom uspješno možemo odraditi i mezoterapiju uz pomoć koje unosimo proizvode duboko u potkožje a da pri tome nismo koristile igle, tako da je postupak vrlo nježan i ugodan.

Važno je naglasiti da mikrostruja povećava aktivnost fibroplasta za 60% što doprinosi stvaranju novog kolagena, dok se povećanjem sinteze bjelančevina za čak 73% učinkovito pomlađuju mišići. Cold laser tehnologija bez dodira s kožom ima terapijsko djelovanje pri. Čemu se koristi valna duljina koja stanicama daje energiju i na taj način potiče potrebne metaboličke procese. Cold laser djeluje antibakterijski, protuupalno i drenažno, smanjuje lučenje sebuma i ožiljke te regenerira tkivo jer pomoću njega stvaramo nove stanice.

Provjerenom sinergijom tehnologija koje se koriste u MD prolift uređaju razvijena je metoda brzog liječenja akni, ožiljaka i hiperpigmentacija za što nam je potrebno oko 40-ak dana, dok je za površinske rane potrebno samo 5 dana. Cold laserom moguće je izvoditi 7 različitih tretmana: neurodermatitis, regeneraciju tkiva, tretiranje bora, akni , crvenila i ožiljaka, kao i herpes.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img