Nedavno objavljeno

Kate Moss: ‘Mislila sam da nisam za taj posao, majka mi je rekla da nisam fotogenična’

Supermodel 90-ih, Britanka Kate Moss u novom se radijskom intervjuu dotaknula svoje briljantne karijere u modnom biznisu te mnoge šokirala svojim izjavama

U razgovoru za BBC radio bivša manekenka Kate Moss kazala je da je dugo bila uvjerena kako ona nije materijal za modela ili manekenku. Odrastajući u južnom dijelu Londona, tada 13-godišnjoj Kate prišao je jedan od modnih skauta te ponudio probni posao.

Kada je s tom informacijom Kate došla kući i pohvalila se majci Lindi ona joj je kazala da smatra kako nije fotogenična. Međutim, obje su se složile da će pokušati.

Skauti i modni svijet brzo su pokazali da ona i majka bile u krivu, te je Kate Moss danas jedna od najpoznatijih manekenki. Status supermodela stekla je još 90-ih, a kada je posebno popularna postala kao zaštitno lice za Calvin Klein.

Forbes magazin 2012. proglasio ju je drugom najplaćenijom manekenkom na svijetu.

Iako se s modnih pista u međuvremenu povukla, 48-godišnja Moss u modni je svijet i danas uključena.

Redovno dolazi na modne revije pratiti ih iz prvih redova, a posebno kada ih nosi njezina kćer Lila, koja je krenula maminim stopama.U intervjuu se Kate dotakla i jednog ružnog iskustva s početka svoje karijere, a kada je trebala snimati kampanju za donje rublje. Na setu su nadređeni od nje zahtijevali da se pokaže gola, što je na koncu odbila te pobjegla sa snimanja.

tportal.hr

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img