Nedavno objavljeno

BRAD PITT I EKIPA FILMA “BRZINA METKA” NA PREMIJERI U PARIZU

Ljetni kino hit sa akcijkom u stilu Quentina Tarantina pod rediteljskom palicom autora blockbustera Deadpool 2 od 4. augusta i u BH kinima

Proteklog vikenda ekipa filma “Brzina metka” (Bullet Train) posjetila je Pariz koji je prva stanica promotivne turneje akcionog trilera koji uskoro stiže kako u kina širom svijeta tako i u BH kina i bioskope. Grad svjetlosti osim Brada Pitta posjetili su Joey King, Aaron Taylor- Johnson,  Brian Tyree Henry te reditelj David Leitch i producentica Kelly McCormick. Kao popratna kulisa poslužio im je naravno nezaobilazni Eiffelov toranj. Još jedna zvijezda ovog ljetnog kino hita, Sandra Bullock, na žalost nije bila prisutna no nije isključeno da će se pridružiti glumcima na nekoj od idućih stanica evropske turneje.

Reditelj filma je David Leitch (Deadpool 2), a scenaro kojeg je napisao  Zak Olkewicz  temeljen je na knjizi „Maria Beetle“ Kotaroa Isake. Uloge izuzetno zanimljivih i osebujnih likova na velikom platnu oživjeli su  Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A Martínez Ocasio i Sandra Bullock. Producenti su Kelly McCormick, David Leitch i Antoine Fuqua, tvorac akcionih klasika „Pravednik“ i „Book of Elie“. Svi oni zaslužni su za pravu ljetnu kino poslasticu jer gledatelje ovog avgusta na velikim platnima očekuje nezaustavljiva i uzbudljiva vožnja kroz moderni Japan najbržim vozom na svijetu!

U filmu Brzina metka Brad Pitt glumi Bubamaru (Ladybug), nesretnog ubojicu koji je odlučio obavljati svoj posao na mirniji način nakon što su neke misije krenule po zlu. Ipak, sudbina može imati drugačije planove jer Bubamaru nova misija dovodi u sukob sa smrtonosnim ubicama iz cijelog svijeta – svi s povezanim, ali suprotstavljenim ciljevima u najbržem vozu na svijetu. Kraj puta tek je početak nezaustavljive i uzbudljive vožnje kroz moderni Japan od strane Davida Leitcha, redatelja filma Deadpool 2.

Con film, zvanični zastupnik studija Sony za kino distribuciju za BiH, donosi najveći akcioni spektakl ovog ljeta od 04.avgusta na repoertoar svih kina i bioskopa a svi zainteresovani mogu ulaznice uskoro naći i u pretprodaji na blagajnama.

Latest Posts

Raport

spot_img