spot_img

Najveći britanski medij o Lovefestu u Bosni i Hercegovini: BBC istakao Lovefest Cercle projekat

Prije samo mjesec dana, u saradnji sa čuvenim Cercle timom Lovefest kreirao je nesvakidašnji koncept na otvorenom u okviru koje je na Pliva vodopadima ugostio jednog od najvećih svjetskih di-džejeva Jamie Jones-a.

spot_img

Kompletan projekat prepoznat je od strane najvećeg britanskog medija BBC World News, koji je pratio cjelokupan tok priprema, sam događaj, kao i postprodukciju istog.

Jedinstvena lokacija, kao i najmodernija produkcija dopriniijeli su jedinstvenoj atmosferi u okviru koje je uživalo samo 1.000 pažljivo odabranih fanova, koji su imali priliku da prisustvuju kvalitetnoj muzičkoj avanturi na obroncima jednog od najstarijih vodopada na svijetu.

Jamie Jones i Ameme posvetili traku Pliva vodopadima

U neposrednom intervjuu na samom događaju Jamie Jones istakao je da su Pliva vodopadi jedna od najfascinantnijih destinacija koje je posjetio, kao i da je upravo zato, jednu od svojih traka u saradnji sa di-džejem Ameme nazvao upravo Pliva, posvećenu ovom događaju, kao i samoj lokaciji. Također, u intervjuu je naveo da je i ovoga puta uživao nastupajući na Lovefest bini, kao i da nestrpljivo očekuje predstojeći nastup u okviru ovogodišnjeg izdanja festivala u Vrnjačkoj Banji.

Cjelokupan Lovefest Cercle događaj publika je mogla da prati u Live prijenosu putem Cercle kanala, a za manje od dvadeset dana finalni video sa ovog događaja pogledalo je više od 800.000 ljudi iz cijelog sveta.

Možda vas zanima

Stay Connected

108,938LikesLikes
4,887SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img