Nedavno objavljeno

Poznata voditeljica i influenserka otkrila svoju tajnu zdravog života

Dan Zvezdane Stojaković, poznate bh. voditeljice i influenserke, počinje prilično rano s obzirom na to da vodi jutarnji program na TV-u. Iz kuće, kaže, izlazi u pet sati ujutru, a ono bez čega ne izlazi su mobitel i zdrava užina, s obzirom na to da za pripremu obroka nema vremena.

Porodično jutro u njenom domu, kaže, imaju samo kada ne radi, i to je dragocjeno vrijeme koje provodi zajedno sa suprugom i dva sina.

„Uglavnom svi zajedno ustajemo, obavljamo jutarnju higijenu, slušamo radio i pravimo plan kako da kvalitetno iskoristimo dan koji je pred nama. Ustajemo rano jer ne želimo propustiti niti jedan tren da se družimo i pravimo nove uspomene. Obično zajedno doručkujemo, pripremamo obroke, a ako idemo negdje onda svako sebi sprema šta će ponijeti“, kaže Zvezdana.

Koliko god joj je važno da što više vremena provodi s porodicom, tako joj je važno i da vode zdrav život i zdravo se hrane.

„Trudimo se da vodimo zdrav život koliko možemo, u svemu imamo mjeru i to gledamo da naučimo i naše sinove. Higijena je pola posla i to je nešto o čemu svakodnevno pričamo, a pored toga pričamo i o tome koliko je važno imati zdrave navike, šetati i jesti zdravo, jer mi smo ono što jedemo. Često sinovima govorim da jedna jabuka na dan – doktor iz kuće van“, kaže Zvezdana.

Nutrino proizvode je, kaže, otkrila sasvim slučajno kada je njen sin još bio beba. Naime, beba Alek slučajno je, dok su bili u kupovini, oborio i u kolica ubacio Nutrino kašu.

„Nisam vratila, bilo mi je teško vratiti se, što je na kraju ispalo sjajno jer ne znam ko se više obradovao, Alek ili ja kada sam probala kašicu od onoga što je njemu ostalo. Uzela sam da pročitam ko proizvodi i da pogledam sastav kao pravi ‘control freak’ za deklaracijama. Otkrila sam da je Nutrino brend za cijelu porodicu. Proizvodnja Nutrina zadovoljava najsavremenije svjetske standarde, a sirovine koje koriste su vrhunskog kvaliteta. Svi sastojci koji se koriste u proizvodnji Nutrina ispunjavaju stroge standarde kvaliteta, nema zagađivača i pesticida ili bilo koje druge vrste supstanci koja mogu ugroziti zdravlje djece i odraslih“, priča nam Zvezdana.

Od tog trenutka na Nutrino se mogu u potpunosti osloniti i ne moraju razmišljati o tome da li pri ruci imaju jabuku ili neku drugu voćku kada krenu u parkić ili šetnju. Zvezdana kaže da gdje god da krenu, u ruksak obavezno, pored vlažnih maramica, dezinficijensa i vode, uvijek stave i Nutrino sokiće i pire sa pouch ambalažom koja je praktična i sigurna.

Za sebe i svoju porodicu kaže da su pravi gurmani i da uživaju u svakom zalogaju (iako to tako ne izgleda), a sve to balansiraju sa zdravim obrocima iz Nutrina. Veoma su aktivni, te im je značajno da svoje vrijeme dobro organizuju i rasporede.

„Dobra organizacija je ključ uspjeha u svemu. Važno je da svako od nas zna koji su njegovi zadaci i koji su to neki rokovi koji se moraju ispoštovati. Ja volim svoj posao, volim i svoju porodicu, a kada nešto volite trudite se oko toga“, kaže ova uspješna voditeljica i influenserka.

Latest Posts

Raport

spot_img