Nedavno objavljeno

PROFUSION

Od početka aprila na našem tržištu pojavio se novi brend dekorativne kozmetike – Profusion Cosmetics. Profusion je brend iz Južne Kalifornije, iz Los Angelesa, koji u svom asortimanu ima potpuno veganske proizvode po izuzetno pristupačnim cijenama.

Na tržištu se izdvojio kao brend koji pruža visokokvalitetne, a izuzetno pristupačne proizvode. Brend se širi iz godine u godinu, i praktično je prisutan u cijelom svijetu. Stavljajući fokus na trendi boje, predstavljaju inovacije kada je riječ o paletama sjena. Poseban naglasak brend stavlja na činjenicu da je cjelokupan asortiman cruelty free, što znači da proizvodi nisu testirani na životinjama. Profusion proizvodi su namijenjeni za sve – za sve početnike i profesionalce, za sve spolove i sve nacionalnosti.

Profusion je brend koji je veoma popularan u SAD-u i Velikoj Britaniji. U posljednje dvije godine proširio se i na brojne druge zemlje, poput Španije, Francuske, Rusije, Norveške i dr. Radi se o brendu sa dvadeset godina dugom tradicijom u proizvodnji proizvoda visokih performansi. Najpoznatiji proizvodi su Profusion palete sjena, koje su odnedavno dostupne i kod nas.

Profusion palete sjena su visoko pigmentirane, boje intenzivne, a vrste sjenila raznolike: mat, satenska, sjajna, metalik, te s intenzivnim gliterom. U paletama su zastupljene i intenzivne i neutralne boje. Sa Profusion paletama možete postići sve što želite – netural look za svaki dan, elegantni look, glamurozni look, ali i make up modni masterpiece. Visoki pigment i kvalitet pogodni su za sve tonove kože, omogućujući baš svima Pro make up!

Na našem tržištu prisutno je nekoliko veličina paleta: Mini Artistry Palete sa 10 sjena, Pro Artistry Palete sa 21 sjenom, Master Artistry Palete sa 35 sjena i najveća verzija sa 42 sjene, te najnovije Profusion palete Blooming Hues sa 5 šarenih nijansi. Profusion je trenutno dostupan samo u CM marketima.

Profusion palete su zabavne i jednostavne za korištenje, tako da možete postići kvalitetne rezultate u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. Želja nam je ohrabriti sve, od ambicioznih vizažista, do istinskih ljubitelja kozmetike, da se igraju dok se šminkaju.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img