PROFUSION

Od početka aprila na našem tržištu pojavio se novi brend dekorativne kozmetike – Profusion Cosmetics. Profusion je brend iz Južne Kalifornije, iz Los Angelesa, koji u svom asortimanu ima potpuno veganske proizvode po izuzetno pristupačnim cijenama.

Nedavno objavljeno

Na tržištu se izdvojio kao brend koji pruža visokokvalitetne, a izuzetno pristupačne proizvode. Brend se širi iz godine u godinu, i praktično je prisutan u cijelom svijetu. Stavljajući fokus na trendi boje, predstavljaju inovacije kada je riječ o paletama sjena. Poseban naglasak brend stavlja na činjenicu da je cjelokupan asortiman cruelty free, što znači da proizvodi nisu testirani na životinjama. Profusion proizvodi su namijenjeni za sve – za sve početnike i profesionalce, za sve spolove i sve nacionalnosti.

Profusion je brend koji je veoma popularan u SAD-u i Velikoj Britaniji. U posljednje dvije godine proširio se i na brojne druge zemlje, poput Španije, Francuske, Rusije, Norveške i dr. Radi se o brendu sa dvadeset godina dugom tradicijom u proizvodnji proizvoda visokih performansi. Najpoznatiji proizvodi su Profusion palete sjena, koje su odnedavno dostupne i kod nas.

Profusion palete sjena su visoko pigmentirane, boje intenzivne, a vrste sjenila raznolike: mat, satenska, sjajna, metalik, te s intenzivnim gliterom. U paletama su zastupljene i intenzivne i neutralne boje. Sa Profusion paletama možete postići sve što želite – netural look za svaki dan, elegantni look, glamurozni look, ali i make up modni masterpiece. Visoki pigment i kvalitet pogodni su za sve tonove kože, omogućujući baš svima Pro make up!

Na našem tržištu prisutno je nekoliko veličina paleta: Mini Artistry Palete sa 10 sjena, Pro Artistry Palete sa 21 sjenom, Master Artistry Palete sa 35 sjena i najveća verzija sa 42 sjene, te najnovije Profusion palete Blooming Hues sa 5 šarenih nijansi. Profusion je trenutno dostupan samo u CM marketima.

Profusion palete su zabavne i jednostavne za korištenje, tako da možete postići kvalitetne rezultate u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. Želja nam je ohrabriti sve, od ambicioznih vizažista, do istinskih ljubitelja kozmetike, da se igraju dok se šminkaju.

Pročitaj još
Related

Avon Ultra Volume maskara kao pravi ljetni must have

Ljeto je vrijeme kada smo najaktivniji – od jutra,...

CLARITY SKIN CENTAR

Clarity skin centar postoji u Mostaru od 2020.godine. Kao...

Njega kože nakon odmora

Ukoliko ste još uvijek na odmoru, te odbrojavate dane...

Ljetni vodič

Ako je zimi koža suha i zategnuta, zahtijeva maksi...