Nedavno objavljeno

AVALON PRODUKCIJA PREDSTAVLJA KONCERT AMIRE MEDUNJANIN U SKENDERIJI

Ulaznice u prodaji od srijede, 22. juna putem sistema Kupikartu.ba

Svjetski priznata umjetnica Amira Medunjanin 22. jula će održati veliki koncert, ovaj put u dvorani “Mirza Delibašić” u Sarajevu nakon skoro četiri godine i mnogih koncerata širom svijeta. Koncert pod nazivom “Pjevat ćemo šta nam srce zna” obuhvatit će njezin cjelokupni opus pjesama u posljednjih 19 godina.

“Ponosna sam i sretna što se nakon dugog putovanja po svijetu “vraćam kući” i što ću biti u prilici održati koncert u rodnom gradu i to baš u Skenderiji, značajnom mjestu iz mog djetinjstva. I pjevat ćemo šta nam god duša poželi! Neizmjerno se radujem!”, poručila je Amira Medunjanin. Koncert organizuje produkcijska kuća Avalon, koja nakon zakazanih datuma Stinga i Whitesnakea u Sarajevu, želi da publici pokloni i koncert najboljih domaćih zvijezda.

„Sarajevo zaslužuje česte koncertne spektakle, a nakon pop i rock zvuka vrijeme je da u velikom stilu predstavimo sevdah pred domaćom publikom. Avalon produkcija želi da ovakva dešavanja postanu svakodnevnica u gradu koji je izrodio toliko kvalitetne muzike“, naveo je Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće Avalon.

Ulaznice će biti puštene u prodaji od srijede, 22. juna 2022. putem platforme www.kupikartu.ba, kao i na njihovim biletarnicama širom Bosne i Hercegovine. Kompletan kapacitet Skenderije će biti prilagođen sjedećim mjestima, a karte u ovisnosti od pozicije će biti dostupne po cijeni od 30, 40 i 50 KM.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img