Glimmerstick olovka za oči – postojana boja i kvalitetna njega

Za sve ljubitelje šminke, must-have za ljeto su šarene boje koje mogu da izdrže ljetne vrućine. I ovog puta kompanija AVON je tu da predstavi upravo takav proizvod – Glimmerstick olovka za oči u čak 24 nijanse za najraskošnije boje do sada, sa više pigmenata i bez razmazivanja.

Nedavno objavljeno

Glimmerstick olovka ističe oči na klasičan način i lako se koristi – dovoljno je iscrtati liniju olovkom duž linije trepavica od unutrašnjeg ka spoljašnjem uglu oka ili na bilo koji drugi jedinstven način. Unaprijeđena formula sa vitaminom E i uljem sjemena šipka omogućava lako nanošenje bez tragova i razmazivanja. Klasična, kremasta olovka obogaćena vitaminima pruža preciznu definiciju oka. Olovka ne zahtjeva oštrenje, već radi po principu twist&go – ima vrh na izvlačenje koji omogućava lako iscrtavanje linija.

Glimmerstick olovka se može naći u 24 nijanse – 12 dijamantskih i 12 klasičnih dugotrajnih boja, za najrazličitije makeup stilove, moćan izgled i kreativnu slobodu. Kreiraj trendi makeup look sa više nijansi i boljom formulom! Provjeri zašto je AVON u poslednje tri godine dobio više od 300 nagrada za svoje proizvode!

Sve nijanse Glimmerstick olovaka za oči dostupne su po cijeni od 5,70 u AVON brošuri na linku: https://bit.ly/3txYqKd

Pročitaj još
Related

LIPIKAR BAUME LIGHT AP+M: LJETNA PREPORUKA ZA SUHU I ATOPIJI SKLONU KOŽU

Ako biste pitali osobe sa osjetljivom kožom sklonom atopiji...

Prekrasne noge

Dužinu nogu ne možemo promijeniti. Ali ni “gazele” ne...

PROFUSION

Na tržištu se izdvojio kao brend koji pruža visokokvalitetne,...

Njega kose ljeti

Ljeti mnogo vremena posvećujemo koži, mažemo je zaštitnim faktorima...