Mercator i Konzum vode 20 kupaca u Dubai

Nedavno objavljeno

U sklopu projekta „Moji brendovi, naše vrijednosti“  Mercator i Konzum će nagraditi 10 najsretnijih kupaca sedmodnevnim putovanjem za dvoje u Dubai. Radi se o velikoj nagradnoj igri „Ovog ljeta u Mercatoru ili Konzumu Moje brendove kupuj i u Dubai otputuj!“ koja će trajati u periodu od 10.juna do 31.jula, a pravo učešća imaju svi kupci Mercatora i Konzuma koji kupe bar jedan proizvod sa oznakom Moji brendovi i kod sa dna računa pošalju na SMS broj 091 212 414.  Nagradni fond osim 10 putovanja u Dubai obuhvata i po 10 vrijednih poklon kupovina u vrijednosti 100KM, 200KM i 300KM koje će sretni dobitnici realizovati u Mercator ili Konzum prodavnicama.

“Kroz dugogodišnji i već prepoznatljiv projekat „Moji brendovi, naše vrijednosti“ nastavljamo razvijati saradnju sa domaćim i regionalnim dobavljačima, te promovisati kvalitetne proizvode iz naše ponude, dostupne u više od 250 Konzum i Mercator prodajnih objekata širom BiH. Ujedno,  cilj nam je nagraditi lojalnost naših kupaca i pokloniti im vrijedne nagrade, a ovaj put odlučili smo da to bude Dubai kao jedna od vrlo atraktivnih turističkih destinacija.  Vjerujem da će ovaj projekat kao i do sada  biti  uspješan i vrlo popularan kod naših kupaca. Koristim priliku posebno se zahvaliti našim partnerima na podršci i prilici da zajedno kroz ovaj projekat ojačamo našu partnersku saradnju i donesemo nove vrijednosti na bh. tržište” – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma i Mercatora.

Za putovanje u Dubai dovoljno je malo sreće i kupovina jednog od proizvoda: Lasta, Meggle, Fructal Dvojni C, Sarajevski kiseljak, Sara, Radenska, Ledo, Chipsy, Poli paštete, Štrudlice Klas, Domaćica Kraš, Violeta omekšivač ili Violeta toaletni papir. Nagradna putovanja u Dubai obuhvataju sedmodnevni boravak za dvoje sa uključenim avio prevozom, taksama, transferima i vizom za UAE, a mogu se koristiti u terminima po želji dobitnika.

Više informacija o projektu dostupno je na www.mercator.ba i www.konzum.co.ba

Pročitaj još
Related

FRANCES MCDORMAND PUBLICI PREDSTAVILA “ZEMLJU NOMADA” I ODRŽALA MASTERCLASS ZA GLUMCE IZ REGIJE

Održan je masterclass Joela Coena uz moderatora Pawela Pawlikowskog....

Planinari spriječili stvaranje deponije na Bjelašnici

Na obje lokacije, kako su istakli iz Udruženja, bilo...

Sportsko plesni klub Astorija proslavio 25. rođendan 

Dvije i po decenije uspješnog rada, plesa, takmičenja i...