Nedavno objavljeno

BRAD PITT I SANDRA BULLOCK U AKCIONOM SPEKTAKLU KOJEG NESTRPLJIVO IŠČEKUJEMO

Finalni trailer akcionog spektakla „Brzina metka“ obečava sjajnu zabavu i vrhunsku akciju u stilu antologijskih filmova Quentina Tarantina

Bubamare navodno donose sreću. Međutim, to izgleda nije slučaj za Ladybuga, nesretnog ubicu u filmu „Brzina metka“ (Bullet train) kojeg utjelovljuje jedna od najvećih zvijezda Hollywooda Brad Pitt. Nakon što je početkom marta, kao grom iz vedra neba, objavljen prvi trailer za spomenuti film, prije nekoliko dana predstavljen je i službeni plakat filma. Sada je stigao i najnoviji trailer koji nas upoznaje i s novim likovima te detaljnije otkriva priču filma. Naravno, sve to uz pregršt humora i kvalitetne akcije u tarantinovskom stilu.

Napokon saznajemo ko stoji iza misteriozne žene s kojom Ladybug (Brad Pitt) komunicira tokom svog putovanja. U pitanju je Maria Beetle (Sandra Bullock) iz takozvane organizacije “Deer Creek International Business Solutions”. Nakon niza nesretnih misija, ona uvodi Ladybuga u povratnički posao koji bi na prvu lotpu trebao biti mačji kašalj. Međutim, krađa običnog kofera pretvara se u očajnički pokušaj bijega iz brzog voza. Na tom putu Ladybug susreće se s osebujnim i opasnim likovima koje već poznaje od ranije, a za neke će tek saznati. Pogledajte novi trailer za film Brzina metka (Bullet train) i saznajte tko je Bijela Smrt zbog kojeg je Ladybug, odnosno, Brad Pitt spreman na sve ili ništa!

Ovaj akcioni spektakl sa daškom komedije svakako će biti pravo ljetno osvježenje kada film u avgustu stigne u sva BH kina i bioskope. Reditelj David Leitch potvrdio je već svoj “zanat” radeći na hitovima Deadpool 2, John Wick i Hobbs & Shaw. Također, bio je Pittov dvojnik u kaskaderskim scenama u filmovima Gospodin i gospođa Smith, Troja, Oceanovih 11 te Špijunska igra. Sigurni smo da će ovaj dvojac nastaviti svoj uspješan niz te da ćemo uživati u najvećem akcionom spektaklu ovog ljeta.

Brzina metka – uskoro u BH kinima i bioskopima!

I u premium kino formatima  Dolby Atmos i 4DX,

Latest Posts

Raport