Nedavno objavljeno

CEREMONIJA OTVARANJA LJETNE SEZONE U BUDVI

Trg ispred Starog grada u Budvi 3. i 4. juna odisat će glamurom i ljepotom, a sve one koji odluče da upravo taj vikend provedu u Budvi očekuje spektakl kakvom odavno nisu prisustvovali – svečana „Ceremonija otvaranja sezone“ 2022. godine!

Za muzički doživljaj tokom dvije večeri programa bit će zaduženi vrhunski regionalni i evropski umjetnici: Tom Odell, maestro Bojan Suđić s festivalskim orkestrom „Virtuozi“ i solistima –  Sofijom Petrović, Majom Bogdanović, Dejanom Jovanovićem i Remusom Alazaroaem, zatim Nevena Božović, Mina Krajnović, Sky Cellos, Tomisha Monae Kuzmić, operska pjevačica Marija Nešić, DJ Roger Sanchez, rok operski pјevač Mattia Zanatta i mnogi drugi, a gosti će imati priliku da, po želji, uživaju u sjajnom scensko-muzičkom programu u spoju s vrhunskom gastronomijom.

Budva je godinama prepoznata kao prijestonica dobrog provoda i noćnog života, a prestižni program ovog događaja će sasvim sigurno doprinijeti tome da ostane u samom vrhu najpoželjnijih destinacija za ljetovanje.

Turistička organizacija opštine Budva prvi put organizuje svečanu „Ceremoniju otvaranja sezone“ u saradnji s Opštinom Budva i Skymusic korporacijom, s ciljem da privuče pažnju ciljane javnosti, poveća turistički promet na budvanskoj rivijeri u periodu predsezone i stvori događaj s jakim promotivnim efektom koji će postati jedan od najatraktivnijih u kalendaru manifestacija Budve, ali i cijele Crne Gore.

Budite dio neponovljivog događaja – „Ceremonija otvaranja sezone“ Budva –  ljeto, 2022

Latest Posts

Raport

spot_img