Nedavno objavljeno

NEKA TI LJETO BUDE SJAJNO UZ HELL

Nagradna igra HELL ENERGY je u toku

HELL ENERGY je poznat po tome da svoje korisnike uvijek obraduje novim proizvodima i ukusima, a ovaj put za vjerne ljubitelje ovog energetskog napitka u Federaciji Bosne i Hercegovine, HELL je pripremio nagradnu igru sa vrijednim nagradama.

Nagradna igra traje od 6. maja do 19. juna 2022. godine, a korisnici mogu učestvovati tako što će kupiti 3 limenke svog omiljenog HELL napitka u bilo kojoj prodavnici u FBIH. Ono što je potrebno uraditi jeste  uslikati račun sa kupljenim HELL proizvodima i poslati ga zajedno sa svojim ličnim podacima (ime, prezime, adresa, broj telefona) na Viber broj 062/300-366.

Glavna nagrada koju mogu osvojiti dva sretna dobitnika jeste Play Station 5, a tu je i sedmični nagradni fond:

  • 5x Chaho desperado gaming masažna stolica,
  • 20x HELL vreća za sjedenje,
  • 40x HELL torbica oko struka,
  • 100x HELL alumijumskih boca.

Izvlačenje sretnih dobitnika je svake sedmice, a imena dobitnika će biti objavljena na društvenim mrežama HELL ENERGY BIH. Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada će se održati 22.06.2022. godine, a imena će, također, biti objavljena na društvenim mrežama HELL BiH.

HELL ENERGY nagrađuje povjerenje i lojalnost svojih kupaca i uvijek teži da za svoje kupce obezbijedi više. Budite i vi dio nove nagradne igre brenda HELL ENERGY i uz malo sreće osvoji neku od vrijednih nagrada.

Neka ti ljeto bude sjajno uz HELL!

*Izvlačenje dobitnika sedmičnih nagrada odvijat će se uz pomoć aplikacije za nasumični odabir. Svaka validna prijava učestvuje u jednom sedmičnom i u finalnom izvlačenju. Jedan fiskalni račun može se koristiti samo prilikom jedne prijave, a kupovina 3 limenke HELL-a mora biti na jednom računu. Račun treba biti sačuvan kao dokaz o kupovini.

Nagradna igra važi na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine. Pravila nagradne igre: https://bit.ly/hell-2022

Nagradna igra nije na koji način nije povezana ili sponzorisana od strane Facebooka ili Instagrama.

Latest Posts

spot_img
spot_img

Raport

spot_img