Nedavno objavljeno

Hit video na TikToku zbunio ljude: “Ovdje nešto ne štima”

Internet jako voli optičke iluzije, no nedavno se pojavila jedna koja – bez pretjerivanja – ljude ostavlja bez daha. Objavljena je na TikTok profilu christiankesniel.

Kratki video, koji ne traje niti 20 sekundi, prikazuje koreografiju na kojoj pet plesača pleše na obradu novozelandske narodne pjesme Wellerman. Plesači nose gornji dio trenirke istog dizajna, ali različitih boja, a iluzija se sastoji u tome da se njihove boje mijenjaju.

@christiankesniel go go power rangers dc:@buqicrew_official ♬ Sea Shanty Medley – Home Free

Ljudi u komentarima nisu skrivali svoje oduševljenje, ali ni zbunjenost: “Moj mozak je tako zbunjen. Ovo je odlično!”, “Moje oči: što se ovdje događa? Moj mozak: ovdje nešto ne štima. Moj nos: automatsko disanje deaktivirano”, “Nisam mogla prestati gledati jer sam mislila da je ovo loop. Kako zelena trenirka uvijek dođe naprijed? Ovo je tako dobro!”, “Pogledao sam ovo petnaest puta , još uvijek nisam shvatio”, neki su od komentara.

No jedan je korisnik u komentarima objasnio što je posrijedi, odnosno da je plesač zapravo jedan, snimljen više puta te da se suptilni prijelaz boja postigao pažljivim i preciznim uređivanjem boja u videu.

index.hr
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img