“VIVIA RUN&MORE WEEKEND” (6. – 8.05.2022.): Ovog proljeća istrči Banja Luku!

Nedavno objavljeno

RMC Banjaluka polumaraton je centralni događaj petog “Vivia Run&More Weekend” festivala. Trasa duga 21 km takmičare vodi kroz ravnicu – kiseonikom bogate aleje i parkove zaštićene od sunca… do tvrđave Kastel. Posjeduje zvaničan sertifikat AIMS-a. Pored medalje, učesnike polumaratonske trke u startnom paketu očekuje majica, trkački broj, izotonik, karte za koncerte na tvrđavi, pivo, pokloni sponzora… sve to upakovano u posebno brendiranu multifunkcionalnu kutiju. Inspiracija za ovogodišnju medalju su simboli Banjaluke – tvrđava Kastel i rijeka Vrbas. Trka je limitirana na 100 elitnih trkača i 1000 rekreativaca. Prijavi se do 28. aprila.
MC 10k by Metromedia
Sve boje zabave do svitanja! Za zabavu do svitanja uz odličnu muziku, banjalučki Nektar i ćevap svih ćevapa, čekirana je tvrđava u centru grada s pogledom na Vrbas i nebo. Kastel će prodrmati kontroverzni, mistični tandem iz Zagreba – Nipplepeople. Zajedno ćemo u pokretu dočekati 9. maj – Dan pobjede i Dan Evrope. Uz podršku prijatelja sporta i zdravih navika, Delegacije Evropske unije u Bosni i Hercegovini, trka na 10 km starta zajedno sa RMC Banjaluka polumaratonom, 8. maja. Trči se istom stazom, ali u jednom krugu. Uživa veliku popularnost kod elitnih svjetskih trkača koji su bili gosti Banjaluke i BiH. Razlog je upravo udobnost ravne staze bogate zelenilom. Start je na Trgu Krajine u 08:30h sa limitom do 11:30h na tvrđavi Kastel. Ukupno trajanje je 1h i 30 minuta. Trkački paket za RMC 10K trku sadrži unikatnu medalju, majicu, trkački broj, poklone sponzora – vodu, izotonik, pivo, bonove, te karte za koncerte u okviru festivala, upakovano u posebno dizajniranu multifunkcionalnu kutiju.
G-Drive 5k Team Run
Trkači koji izaberu G-Drive 5K Team Run startaju zajedno sa RMC Banjaluka polumaratonom i RMC 10K by Metromedia. Staza timskih trkača posebno je atraktivna, jer takmičare vodi najljepšim dijelovima Banjaluke ispunjenih muzikom i smijehom. Ravan teren idealan je za početnike, koji žele da trče u društvu, odlično se zabave i provedu nezaboravan dan na najvećem trkačkom festivalu u regionu. Vremenski limit trke je 1h. Pored majice, medalje i trkačkog broja u trkačkom paketu G-Drive 5K Team Run nalazi se i voda, izotonik, pivo i ulaznice za dvije lude žurke na tvrđavi Kastel.
I JOŠ… Uplatom kotizacije do 28. aprila svi trkači RMC Banja Luka polumaratona, RMC 10K by Metromedia i G-Drive 5K Team Run ostvaruju pravo na personalizaciju trkačkog broja. Osim što će Vaše ime biti ispisano na trkačkom broju, ovako ostvarujete i uštedu od 35 KM! Za podjelu startnih paketa, obezbjeđivanja staze, pripreme okrepnih stanica i dodjele medalja spremni su naši vrijedni volonteri. Budi cool, budi volonter!

Pročitaj još
Related

Otvorene prijave za sudjelovanje u programu “Volim film” 28. Sarajevo Film Festivala

Program VOLIM FILM omogućuje filmofilima pristup projekcijama, razgovore sa...

Predstava „Osramoćeni“, u režji Dine Mustafića, 06, 07. i 08. jula u Zemaljskom muzeju BiH

Izvedbe predstave “Osramoćeni“, u produkciji Kontakt, za kojom vlada...

MySaloon aplikacija – početak digitalne revolucije u ugostiteljstvu

Neometan rad restorana i drugih ugostiteljskih objekata sada je...

FRANCES MCDORMAND PUBLICI PREDSTAVILA “ZEMLJU NOMADA” I ODRŽALA MASTERCLASS ZA GLUMCE IZ REGIJE

Održan je masterclass Joela Coena uz moderatora Pawela Pawlikowskog....