Nedavno objavljeno

Lila Moss: ‘Mama posuđuje moje trenirke, a ja njezinu dizajnersku odjeću’

Ime Lila Moss poznato je svima koji prate modu i zbivanja na modnoj sceni. Ova 19-godišnjakinja već gradi manekensku karijeru po uzoru na svoju slavnu majku Kate Moss. U svom novom intervjuu za Vogue mlada Britanka otkrila je kakav odnos ima s majkom i kakve su po pitanju stila

Novu naslovnicu britanskog Voguea krasi 19-godišnja manekenka i model Lila Moss. Zgodna, vitka i profesionalna Lila, mnogima je možda poznata zbog svog prezimena. Ona je kći svjetski poznatog supermodela Kate Moss. U novom izdanju Voguea Lila je otvoreno progovorila o svom odnosu s majkom, zašto ju je sve do nedavno nazivala starom i dosadnom te objasnila kako se danas divi njezinom uspjehu i stilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

‘Prije neke tri ili četiri godine shvatila sam da moja mama zapravo ima istančan ukus i zbilja cool stil. Moram joj to sada priznati’, započela je pa dodala kroz smijeh da Kate Moss u svom ormaru nema trenirku, samo pidžame. ‘Vjerojatno će me mrziti kad ovo kažem, ali ona uopšte ne želi da iko zna da nosi trenirke’, rekla je Lila pa dodala da ona od majke uzima skupocjene dizajnerske komade, dok Kate od kćeri posuđuje casual odjeću high street brendova.

Foto: Profimedia

Iako su danas gotovo nerazdvojne, jer Lila je upisana u modnu agenciju svoje majke pa ih osim porodičnog veže i poslovni odnos, ova zgodna Britanka naglašava da je njihov odnos mnogo bolji nego prije.

‘Tokom srednje škole, svi su bili oduševljeni što je moja mama Kate Moss. Mene to jako živciralo pa bih im rekla da mi nije jasno kako je uopšte znaju, da je ona stara i dosadna’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

Bez obzira na sve u majci je uvijek vidjela uzor, a to danas vrlo rado priznaje.

‘Urezalo mi se u pamćenje da uvijek saginje glavu pred fotoreporterima. Uvijek sam je kao mala kopirala, pa sam i ja to počela raditi. Zapravo još uvijek to imam naviku raditi’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

Inače, Kate Moss svoju je kćer Lilu dobila 2002. s novinarom Jeffersonom Hackom. Iako su se razišli već 2004. par je ostao u prijateljskim odnosima zbog svoje kćeri.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img