NaslovnicaShowbizBrooke Shields sa kćerkom Grier Henchy snimila kampanju za Victoria's Secret

Brooke Shields sa kćerkom Grier Henchy snimila kampanju za Victoria’s Secret

Zajedno s brojnim drugim poznatim majkama i kćerima, holivudska glumica i nekadašnja manekenka Brooke Shields snimila je povodom Majčinog dana kampanju za poznati brend donjeg rublja

Svjetlo dana ugledale su fotografije koje će se naći u najnovijoj kampanji Victoria’s Secreta povodom Majčinog dana, a čije su zvijezde, između ostalog i glumica Brooke Shields i njezina mlađa kći, 15-godišnja Grier Henchy.

Foto: Profimedia

Poznata glumica i nekadašnja manekenka video sa snimanja je podijelila i na svom Instagram profilu, gdje je otkrila kako je presretna što je s kćerkom mogla učestvovati u takvom projektu.

‘Snimiti ovu kampanju sa svojom kćerkom i pokazati ljepotu našeg odnosa bio je kao ostvarenje najljepšeg sna’, rekla je Brooke koja u kratkom videu isječku sa suzama u očima priča svojoj nasljednici.

Uz njih tu su i Hari Nef, Lais Ribeiro, Chanel Iman, Yumi Nu i Paloma Elsesser sa svojim majkama. Kako je otkrila u intervjuu za InStyle, za nju je cijelo snimanje bilo posebno emotivno:

‘To je bilo kao da gledam svoju djevojčicu kako raste ispred mojih očiju’, rekla je Brooke Shields i otkrila da je Grier već zaplovila modnim vodama.

tportal.hr

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno