Nedavno objavljeno

Trudna Rihanna pozirala za naslovnicu Voguea

Trudna Rihanna pozirala je za naslovnicu Voguea i ponovo je pokazala svoj poseban stil. Za naslovnicu je pozirala u crvenom čipkastom kombinezonu s rukavicama te u cipelama s visokom potpeticom.

U velikom intervjuu za Vogue govorila je o majčinstvu i svom trudničkom stilu.

“Kad sam saznala da sam trudna, pomislila sam: Nema šanse da idem kupovati na odjel za trudnice. Žao mi je, previše mi je zabavno dotjerivati se. Neću dopustiti da taj dio mene nestane samo zato što se moje tijelo mijenja”, rekla je Rihanna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Na spomen traperica za trudnice Rihanna je zakolutala očima. Ako to nije nešto što je nosila prije trudnoće, onda to nije nešto što će nositi sada, kaže pjevačica. S njenim trudničkim outfitima pomaže joj stilist.

“Znam da ne spava jer se moje mjere doslovno mogu mijenjati iz sata u sat. Zapravo, sigurna sam da će nakon ovoga tražiti povišicu”, rekla je Rihanna.

“Nadam se da smo uspjeli redefinirati ono što se smatra pristojnim za trudnice. Moje tijelo trenutno radi nevjerojatne stvari i toga se neću sramiti. Ovo vrijeme treba biti slavljeničko. Zašto bih skrivala svoju trudnoću?” dodala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

index.hr

Latest Posts

Raport

spot_img