spot_img

Nedavno objavljeno

Idealna frizura za tanku kosu

Svako tko ima tanku kosu suočava se s istim problemom – čim ona dosegne određenu dužinu, gubi volumen. Tada posežemo za arsenalom četki i raznih preparata kako bismo joj dali malo strukture i volumena. No na to zaboravite ovog proljeća i prigrlite novi trend koji će vas oduševiti

Oblikovanje kose, uvijanje i feniranje u cilju dodavanja volumena i strukture – sav taj posao zahtijeva i poprilično vremena i strpljenja.

Srećom, ove sezone možete odbaciti sve četke i alate za stiliziranje kose te prigrlite novi beuaty trend koji će, nesumnjivo, biti pravi hit.

Trend barely there hair idealan je za tanku kosu

Novi trend koji ne zahtijeva dugotrajno oblikovanje stručnjaci za kosu nazivaju barely there hair. Izgled ove frizure opisuju kao pandan prirodnom izgledu, looku bez trunke šminke. Kosa bi trebala izgledati kao da ste upravo ustali iz kreveta, ali bez pramenova koji strše na sve strane. Trendi frizura barely there hair popularna je ljeti i idealna za finu, glatku i tanku strukturu kose jer je trud uložen u stiliziranje u ovom slučaju gotovo nikakav.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img