Nedavno objavljeno

F&A ULTRA BEAUTY CENTAR: Lider u aparativnim tretmanima lica i tijela

Stručni tim sarajevskog F&A Ultra Beauty Centra svakoj klijentici i klijentu pristupa individualno i u skladu sa rezultatima dijagnostike, koja se obavlja aparativno, preporučuje tretman ili kombinaciju više njih za najbolji i najbrži rezultat

U F&A Ultra Beauty Centru, ako to dosad niste znali, imate najbolju njegu za lice i tijelo. Za svoje klijente je tim ovog sarajevskog salona omogućio najsavremenije metode estetskog oblikovanja tijela, bezbolne i potpuno sigurne. U vrlo kratkom vremenu, zahvaljujući posebno kreiranom protokolu ljepote za vašu problematiku možete si podariti izgled o kojem ste dugo sanjali. “Naša misija je klijent koji se osjeća dobro i zadovoljno”, kažu nam.
U nastavku donosimo listu tretmana koje nam iz F&A Ultra Beauty Centra preporučuju.

HIFU: Najdjelotvorniji tretman za čvrsto i zategnuto tijelo

Smatra se da trenutno ne postoji bolja nehirurška i neinvazivna metoda zatezanja i uklanjanja viška masnog tkiva. Tretman koji je najprije popularizirao slavni dr. Oz najnovija je i najdjelotvornija tehnologija u tretiranju opuštene kože, ali i razbijanja lokaliziranih masnih nakupina na stomaku, stražnjici i butinama.

LIPOSONIX: I do 5 cm manji obim nakon jednog tretmana

Nakon samo jednog tretmana Liposonixom, revolucionarnim aparatom za oblikovanje tijela, možete uskočiti u odjeću za broj manju. Aparat koristi fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta kojim stvara snažan toplotni efekat i njime uništava ciljane slojeve masnog tkiva na stomaku, bokovima i ostalim regijama tijela.

LPG Alliance:
Za tijelo bez “narančine kore”

LPG Alliance je aparat koji je trodimenzionalnom masažom, limfnom drenažom, intenzivnom lipolizom te liftingom kože tijela – pobijedio celulit. Ovim aparatom, koji djeluje na principu vakuuma, postiže se rezultat vitkog tijela bez “narančine kore”. Koža je njegovana i gipka.

Med Contour PLUS:
Brže, učinkovitije i ugodnije

Uklanja lokalizirane masne naslage, smanjuje celulit te poboljšava tonus kože. Prosječno smanjenje obima na tretiranoj regiji nakon prvog tretmana uređjem Med Contour je 2,5 cm.

Hladni laser: Prvi put u BiH

Želite se riješiti masnih naslaga i preoblikovati tijelo prije ljeta? Potrebni su vam brzo vidljivi, a dugoročni rezultati? F&A Ultra Beauty Centar preporučuje vam jedan od svojih najpopularnijih tretmana.

EmShape: Oblikovani mišići bez odlaska u teretanu

Ovim tretmanom stimulira se rast mišića, topi masnoća i konturira tijelo bez upotrebe skalpela, hirurgije i anestezije. Ovaj uređaj prvi je u svijetu po načinu djelovanja.

Presoterapija:
Limfna drenaža i detox tijela

Medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, ali i dovodi do stanja opuštenosti, smanjenja natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije. Postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma.

Polynesian spa ritual:
Protiv hormonalnog disbalansa

Promjene u nivou hormona sve su učestalije i značajno utiču na fizičko i mentalno zdravlje. Upravo zato, F&A Ultra Beauty Centar je za svoje klijente kreirao tretman koji će pomoći u savladavanju ovih poteškoća: Polynesian spa ritual – za ravnotežu hormonalnog statusa, oslobađanje stresa i jači imuni sistem. Uza sve to, hrani i hidrira kožu.

Gracija 421, april 2022.

Latest Posts

Raport

spot_img