Nedavno objavljeno

Donacijom Udruženju Srce za djecu oboljelu od raka otvorena preuređena dm prodavnica u Ferhadiji

Tri dana popust od 15% na ukupnu kupovinu

Uz brojne pogodnosti i iznenađenja za kupce danas je, u ulici Ferhadija u Sarajevu, otvorena preuređena dm prodavnica.

Ponovni početak rada na dobro poznatoj adresi, ali u još ugodnijem, osvježenom prodajnom prostoru, bio je povod da svima koji su danas obavili kupovinu željenih proizvoda iz bogatog dm asortimana u vrijednosti od 30 KM ili više, dm osigura mali znak pažnje. Na dan otvorenja ali i dva naredna dana, tačnije do 26. marta, svim kupcima dm daruje ceker i popust od 15% na ukupnu kupovinu, a kupci čiji iznos računa bude u iznosu od 60 KM ili više na kasi će moći preuzeti dm peškir. Za sve one koji nisu u mogućnosti obaviti kupovinu tokom prva tri dana te iskoristiti popust, dm je osigurao ograničen broj kupona s popustom od 15% na ukupnu kupovinu, a koji će se moći iskoristiti do 24. aprila 2022.

Udruženju Srce za djecu oboljelu od raka donacija u vrijednosti od 5.000 KM

Kompanija dm je i ovaj put dala svoj doprinos lokalnoj zajednici uručivši donaciju u vrijednosti od 5.000 KM Udruženju Srce za djecu oboljelu od raka iz Sarajeva. Kako navode iz Udruženja, koje već 19 godina pruža pomoć djeci oboljeloj od raka i njihovim porodicama širom BiH, svaki vid podrške pomaže u borbi protiv ove opake bolesti te olakšava put do izlječenja.

Donacija će se sastojati od higijenskih potrepština neophodnih za održavanje sigurnog okruženja, s obzirom na delikatno zdravstveno stanje u kojem se nalaze djeca oboljela od raka, te od imuno suplemenata koji će biti dodatna potpora u borbi za njihovo zdravlje. Od srca smo zahvalni kompaniji dm što su se odlučili za Udruženje Srce za djecu i našu djecu, jer nam je važno da cijela društvena zajednica bude podrška oboljeloj djeci pa tako i društveno odgovorne kompanije”, izjavio je Fikret Kubat, direktor Udruženja Srce za djecu i istakao kako svakodnevno osluškuju potrebe i probleme djece i porodica, te u skladu s njima kreiraju projekte kojima žele unaprijediti položaj oboljele djece u našoj zemlji.

U ime kompanije dm, donaciju je uručila Ruzmira Muratbegović, Menadžerica prodajnog područja u dm-u i tom prilikom izjavila: “Otvaranjem preuređene dm prodavnice u Ferhadiji željeli smo kreirati još ugodniji ambijent za kupovinu u kojem će kupci, u sada osvježenom prostoru, još više uživati u kupovini. Posebno smo sretni što svako naše otvorenje ili preuređenje dm prodavnice ima i društveno odgovorni karakter. Djeca oboljela od raka svakodnevno se suočavaju s brojnim izazovima tokom procesa liječenja ali i ozdravljenja. U toj borbi za život i zdravlje želimo im biti podrška, kako bi što lakše prebrodili teške životne trenutke.“

Vrijedna nagradna igra

Kako je ponovni početak rada dm prodavnice u centru glavnog bh. grada obradovao brojne građane ali i posjetioce Sarajeva, dm je za svoje kupce, u periodu od 24.3. do 31.3.2022., priredio vrijednu nagradnu igru. Pravo učestvovanja imaju svi kupci, bilo da kupuju proizvode za njegu, ljepotu ili make up, proizvode za bebe, domaćinstvo ili pak zdravu hranu. Prva nagrada je električni trotinet Essential i dm poklon paket, druga nagrada je mobitel Redmi Note 10S i dm poklon paket, dok preostali fond nagrada čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti od po 25 KM.

Radno vrijeme dm prodavnice u ulici Ferhadija u Sarajevu je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00 sat, dok je nedjelja neradna.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img