BREND QSIT – Prvi networking event za arhitekte i dizajnere enterijera

Jedinstveni koncept ovog događaja prisutnima je pružio novi doživljaj kupovine asortimana stolova i stolica

Nedavno objavljeno

U Sarajevu je održan prvi QSit “Interior Experience” event, posvećen umrežavanju bh. arhitekata, dizajnera enterijera, predstavnika medija i prijatelja brenda. Ovaj jedinstveni koncept događaja prisutnima je pružio potpuno novi doživljaj kupovine asortimana stolova i stolica, otvorio nove mogućnosti networkinga i suradnje prisutnih profesionalaca, a svojim stalnim kupcima i prijateljima ponudio jedinstvenu zabavu u nesvakidašnjem okruženju u koje će poželjeti da se vrate.

Event je održan u prodajnom salonu QSit, u TC Robot Socijalno. “Zahvalan sam na podršci kolega iz naše industrije što su se odazvali i prihvatili jedan ovakav koncept druženja i umrežavanja. Ovo je prvi QSit “Interior Experience” event, za koji želim da preraste u redovno kvartalno druženje, networking, promociju naših noviteta, trendova, zajedničkih projekata i mjesto okupljanja profesionalaca. QSit je novi bh. brend na tržištu, sa tendencijom širenja i na ostale veće gradove u BiH, ali i u regionu. Sretan sam što mogu da kolegama predstavim bogatu ponudu našeg asortimana, kojeg 90% čine stolice u tri segmenta: PREMIUM, COMFORT i HOME , dok ostatak asortimana čini ponuda stolova”, poruka je vlasnika i osnivača brenda Armina Mehića.

Armin je u svom obraćanju istakao važnost zajedničkog djelovanja svih profesionalaca iz ove industrije u daljem razvoju bh. brendova, jer samo zajedno mogu kreirati bolja, drugačija, inovativnija i kvalitetnija iskustva za svoje klijente.

Ovom pričom QSit najavljuje i strateški ton komunikacije i pristupa klijentima, tako što ih involvira direktno u svoje projekte i živi njihov lifestyle.

Da su na pravom putu pokazali su i oduševljeni gosti, koji su uživali u ambijentu, novim poznanstvima, muzičkom performansu i posebno odabranom cateringu.

Pročitaj još
Related

FRANCES MCDORMAND PUBLICI PREDSTAVILA “ZEMLJU NOMADA” I ODRŽALA MASTERCLASS ZA GLUMCE IZ REGIJE

Održan je masterclass Joela Coena uz moderatora Pawela Pawlikowskog....

Planinari spriječili stvaranje deponije na Bjelašnici

Na obje lokacije, kako su istakli iz Udruženja, bilo...

Sportsko plesni klub Astorija proslavio 25. rođendan 

Dvije i po decenije uspješnog rada, plesa, takmičenja i...