Nedavno objavljeno

TONIRANI SERUM TRUE MATCH NUDE

Žene zahtijevaju više; više njege za svoju kožu, kao i više proizvoda za šminkanje s višestrukom namjenom.

„Šminka bez šminke” i dalje je najvažniji narativ u industriji ljepote ove godine, budući da žene žele ostvariti efekat savršene kože bez trunke šminke, dok istovremeno zahtijevaju dodatne pogodnosti u njezi kože s dokazanim rezultatima utemeljenim na znanstvenim istraživanjima.

Predstavljamo vam L’Oréal Paris True Match Nude, njegujući tonirani serum s 1 % čiste hijaluronske kiseline koji njeguje kožu kao serum, a prekriva je kao tečni puder.

Savršena nude podloga za savršeni nude izgled

True Match Nude podiže „kozmetiku s pogodnostima” na višu razinu. Pitate se kakve rezultate pruža? Prirodno blistav i beskompromisno ujednačen ten zahvaljujući mineralnim pigmentima koji u trenu prekrivaju nesavršenosti ne skrivajući pritom teksturu kože.

Svjež i blistav izgled kože sad se postiže u trenu zahvaljujući prozirnom, laganom toniranju koje nudi ovaj inovativni hibridni proizvod dostupan u tri nijanse koje se prilagođavaju različitim tonovima kože.

Kozmetika u čijem je srcu njega kože

Savršeno ujednačen ten počinje savršenom kombinacijom sastojaka. U srcu ovog toniranog seruma nalazi se omiljeni sastojak za njegu kože – 1 % čiste mikromolekularne hijaluronske kiseline. Supermoć hijaluronske kiseline? Sposobnost da koži pruži hidrataciju, glađi izgled kože tokom vremena.

Osmišljen s ciljem da naglasi blistavost kože, tonirani serum True Match Nude prvi je tečni puder kompanije L’Oréal Paris koji su odobrili dermatolozi* nakon ispitivanja formule, sastojaka i rezultata kliničkih testova kako bi potvrdili dugoročne rezultate u njezi kože. Također, formula seruma je nekomedogena i pogodna je za osjetljivu kožu, što su pokazali testovi koje su proveli dermatolozi.

Pitali smo Val Garland, globalnu vizažisticu tvrtke L’Oreal Paris, koje je njeno mišljenje o ovom inovativnom proizvodu:

„Savremeni trend nevidljivog makeupa više se temelji na naglašavanju nego na prekrivanju, a True Match Nude postiže upravo to kad je usavršavanje tena u pitanju: koža je čvrsta i njegovana u trenu, a sitne su nepravilnosti prekrivene. Moj savjet za nanošenje? Bacite četkice i upotrijebite svoje prste! Jednostavno promiješajte bočicu toniranog seruma L’Oréal Paris True Match Nude da biste aktivirali formulu, a zatim nanesite jednu ili dvije kapi, kao što biste učinili sa serumom. Opsjednuta sam njime!”

Tonirani serum s klinički dokazanim rezultatima u njezi kože

Tonirani serum True Match Nude inovacija je koja uz prekrivanje donosi i impresivne rezultate u poboljšanju kvalitete kože. Rezultati kozmetološkog kliničkog ispitivanja sa stručnim procjenama i mjerenjima prije i nakon šest sedmica upotrebe pokazali su da je koža čvršća i glađa. Žene su poboljšanja osjetile još brže! Nakon samo 21 dana većina se žena složila da se kvaliteta njihove kože poboljšala u cijelosti, pri čemu se 84,5 % složilo da njihova koža izgleda glađe i profinjenije, dok je 83,5 % žena primijetilo da im koža izgleda čišće2. Dobro došli u novu eru, u kojoj se njega kože isprepliće sa šminkom!


1Kozmetološko ispitivanje uključivalo je 42 žene od 20 do 60 godina starosti koje redovito koriste tečni puder blagog do srednjeg pokrivanja tokom cijele godine. Uključeni su svi tipovi kože osim vrlo suhe i vrlo masne. Proizvod je korišten svakodnevno tokom šest sedmica. Stručna procjena izvršena je na čistoj koži nakon uklanjanja šminke u 0. i 6. sedmici.
2Ispitivanje samoprocjene sa ženama od 20 do 50 godina starosti koje su koristile proizvode 21 dan. Zastupljene su sve etničke pripadnosti – fototipovi I do VI i svi tipovi kože osim vrlo suhe i vrlo masne, vrlo osjetljive i problematične kože.

„Naš prvi tonirani serum s hijaluronskom kiselinom uspješno se suočava s izazovom njege kože, djeluje na epidermu i koži pruža mladenački izgled. Po prvi smo put kombinirali visoku koncentraciju čiste hijaluronske kiseline i tečni puder kako bismo stvorili laganu i svilenkastu formulu za šminkanje. Mikrohijaluronska kiselina dobijena biotehnologijom odabrana je zbog svoje dokazane sposobnosti da prodire duboko u epidermu, kao i zbog svoje vrhunske sposobnosti zadržavanja vlažnosti. Rezultati koji se istog trenutka mogu vidjeti i izmjeriti traju dugo nakon uklanjanja šminke na kraju dana.”

ELISABETH BOUHADANA, globalna direktorica za znanost, L’Oréal Paris International

* Odobrili dermatolozi konsultantskog odbora L’Oreal Paris

Latest Posts

Raport

spot_img