spot_img

Nedavno objavljeno

Louis Vuitton boja kose novi je hit

Da, dobro ste pročitali nijansa kose nazvana Louis Vuitton sad je apsolutni hit, a s njom ćete se osjećati jednako otmjeno kao što zvuči. Ako ste poželjeli osvježiti boju kose onda je ovo nijansa o kojoj svakako treba razmisliti, pogotovo ako ste brineta

Louis Vuitton smeđa nijansa kose razlikuje se od luskuzne smeđe koja je postala popularna prije nekoliko mjeseci. A u čemu je razlika, pitate se?

Jednolična smeđa kosa bila je jedna od traženijih boja tokom zime, no kako polako ulazimo u toplije razdoblje, počinje se tražiti svjetlija alternativa dubljim čokoladnim nijansama koje su vladale posljednjih mjeseci.

Budući da je malo svjetlija od bogate smeđe nijanse poznatije pod imenom ‘luksuzna smeđa’, Louis Vuitton smeđa boja kose savršena je nijansa za sve brinete ovoga proljeća, a njezini topliji podtonovi u trendu su s bakrenim nijansama koje se sve više traže.

‘Pomislite na boju ostarjele kože Louis Vuitton torbice, prekrasnu bogatu preplanulu boju koja nije previše blijeda, ali nije ni teška ni tamna’, kaže Tom Smith, slavni frizer i međunarodni kreativni direktor za boje Evo Hair.

 

‘Ova boja odgovara različitim tonovima kože zbog svoje srednje dubine i treba je nositi na zdravoj, raspuštenoj kosi koja sjaji kako bi se nijansa istaknula na najbolji mogući način’, kaže Smith.

A kako pogoditi baš tu nijansu? Zamolite svog frizera za ‘srednje svjetlosmeđu nijansu s toplim zlatnim karamelastim tonovima’, kaže Smith.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenna Perry (@jennaperryhair)

Ekskluzivna kao i sama torba, smeđa boja Louis Vuitton najbolje će doći do izražaja na dugoj, zdravoj kosi na kojoj ćete lakoćom postići taj željeni, glamurozni look.

‘Budući da ova nijansa naglašava raskoš i kvalitetu kose, frizure koje su nešto teže, deblje ili ošišane čistim, tupim linijama, bit će dobro nadopunjene Louis Vuitton smeđom’, kaže Smith.

Prilikom stiliziranja kose, Smith kaže da ciljate na glam look. Feniranje ili uglačani valovi, bolje će funkcionirati nego opušteniji, raspušteni stilovi ili beach look.

tportal.hr

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img