Nedavno objavljeno

WINE ENOGASTRO VIP EVENT

Uspješna međunarodna konferencija gastro znalaca i ove godine otvara svoja vrata i najavljuje niz uspješnih evenata.

Nakon uspješnih pet godina organiziranih susreta na čelu s Dantesom Begićem i ove godine nastavljaju se eventi s ciljem da se pomogne turističkim radnicima da svoju uslugu i ponudu dignu na što viši nivo.

Osnovni cilj ove međunarodne konferencije je edukacija, podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača s ugostiteljsko-turističkim sektorom.

Kako bi taj cilj ostvarili Wine EnoGASTRO Vip Event će i ove godine na pet lokacija okupiti vrhunske enologe, vinare, edukatore i vodeće lokalne proizvođače kako bi ih povezali s ugostiteljima, hotelijerima i turističkim djelatnicima.

Šestu godinu za redom goste očekuju prezentacije odličnih govornika, sommeliera, chefova i ugostitelja.

Od poznatih imena svakako treba istaknuti Miru Šemić, Marija Meštrovića, Renata Todesca, Manuelu Maras, Maria Majcena, Josipa Oriškovića, Tomislava Razumovića, Davida Hrkača, Zvonimira Pelka i mnoge druge.

Uz chefove hotela domaćina (Falkensteiner hoteli Iadera i Borik, hotela Amphora, Westin, Bonavia Plava Laguna i Marina & Hotel Nautica) gostovati će i mnogobrojni restorani i njihovi chefovi – kao što su Brasseria on 7 i Zinfandel iz Splita, Foša iz Zadra, restorani Hotela Baška Voda, Konoba Ribica Rijeka, Maškovića Han, Marina Punat, Konoba Loznati sa Cresa, Konoba Rino iz Momjana, Konoba Kala sa Brača i mnogi drugi.

Na svakom eventu prezentirat će se regija u kojoj se event održava s naglaskom na bogatu enogastronomiju i kulturu a prvi u nizu očekuje nas Zadar gdje konferencija gostuje 15. marta u prekrasnom hotelu Falkensteiner Hotel&Spa Iadera*****

Nakon eventa u Zadru slijede:

– Split 17. mart –  Hotel Amphora****

– Zagreb 24. mart – Hotel Westin Zagreb*****

– Rijeka 29. mart – Hotel Bonavia Plava Laguna****

– Novigrad 31. mart – Marina & Hotel Nautica****

Vjerujemo kako će i ove godine Wine EnoGASTRO Vip Eventu biti uspješni te da će doprinijeti poboljšanju znanja i kvalitete usluge i ponude našeg turističkog i ugostiteljskog sektora.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img