Nedavno objavljeno

Susret dvije legende. Koje? Možete li pogoditi?

OREO najavio saradnju sa filmom Batman na oduševljenje ljubitelja i ovog superheroja i omiljenog keksa

Šta dobijete kad spojite svjetski keks broj jedan* i jednog od legendarnih DC superheroja? OREO sa ponosom najavljuje ekskluzivno partnerstvo sa novim filmom Batman, što će svakako oduševiti ljubitelje i jednog i drugog pred premijeru novog igranog filma kompanije Warner Bros. Pictures.

Obožavaoci će od januara 2022. godine moći kupiti pakovanje inspirirano Gotham Cityjem u ograničenoj seriji. Prvi put će izgled klasičnog OREO keksa biti izmijenjen u okviru ove saradnje, sa jedinstvenim utisnutim reljefom koji prikazuje siluetu legendarnog Batmana. Registrovanjem broja sa računa na stranici www.oreo.eu, ljubitelji u BiH će moći osvojiti uzbudljive nagrade. Predviđene su dnevne (4x Xiaomi MI TV Box S i ulaznice za projekciju filma Batman) i sedmične nagrade (28x JBL sound bar 9.1.).

“OREO voli da iznenađuje svoje ljubitelje uzbudljivim partnerstvima”, izjavila je Chiara Missio, brend direktorica za OREO za Evropu. “Zato sa velikim zadovoljstvom najavljujemo partnerstvo sa Batmanom, realizovano kroz saradnju sa kompanijom Warner Bros.” OREO je već imao ograničene serije u Evropi u okviru saradnje sa Malcima tokom ljeta 2021, kao i sa megazvijezdom Lady Gagom u januaru 2021. godine.

Film Batman u kina stiže početkom marta i već se predviđa da će biti najveći kinematografski doživljaj godine. Ovaj superheroj gotovo čitav vijek osvaja srca i maštu obožavalaca širom svijeta, a u ovom filmu zalazi na nepoznatu teritoriju i suočava se sa novim izazovima.

Ograničena serija pakovanja na osnovu saradnje OREO keksa i filma Batman će biti dostupna u dva formata (66g i 176g), dok traju zalihe. Bit će raspoloživi u radnjama gdje se OREO prodaje.

*Izvor: Euromonitor International Limited; Izdanje o pakovanoj hrani za 2022. godinu: Keks na osnovu definicije kategorije slatkih biskvita Euromonitora, % učešća brenda, vrijednost maloprodaje, maloprodajne cijene, podaci za 2021. godinu.

Latest Posts

Raport

spot_img