Regionalna muzička diva Nina Badrić ponovno u Sarajevu!

Regionalna glazbena diva Nina Badrić održat će koncert u Sarajevu u subotu, 5. marta, u prostoru Bosanskog kulturnog centra, s početkom u 20h.

Nedavno objavljeno

Nina se pred sarajevsku publiku vraća nakon četverogodišnje pauze, a svoje će mnogobrojne  fanove na predstojećem koncertu, provesti kroz sve velike hitove karijere te će promovirati svoj novi best-of album Dani i godine koji obuhvaća Ninine najveće hitove od 2014. godine do danas. 

Vlasnica velikih hitova poput Ja još uvijek imam istu želju, Rekao si, Dani i godine, Čarobno jutro, Da se opet tebi vratim, Dat će nam Bog, Nek ti bude kao meni, Dodiri od stakla, Takvi kao ti i mnogih drugih bezvremenskih pjesama, prije nekoliko dana u Zagrebu je okrunjena još jednom od brojnih medijsko-glazbenih nagrada – nagradom Zlatni Studio za pjevačicu godine.  

Uz to, njen aktualni singl Pamtim, ne silazi s regionalnih top ljestvica, a ujedno je najintimnija pjesma Nine Badrić, u kojoj pjevačica otkriva svoje najdublje emocije. 

“Pjesma Pamtim je moja najintimnija pjesma do sada. Doslovno se napisala sama. Ja sam samo bila tu da uzmem papir i olovku, jer Pamtim je pjesma koja je sama pala iz moje duše”, komentirala je svoj aktualni singl Nina, koja samostalno potpisuje stihove, a muziku s kolegom i suradnikom Predragom Martinjakom.   

Nina je inače autorica većine svojih hitova, a mnogi od njih su je s pravom lansirali u sam vrh regionalne muzičke scene.  Jedna je od  najcjenjenijih glazbenica čija karijera uspješno traje punih 30 godina, a čak ni na samim počecima karijere, nikada nije odstupala od kvalitetne muzike s kojom gradi svoj jedinstven glazbeni put.

Nina je u Sarajevu već dva desetljeća prava miljenica domaće publike, a svoju je ljubav prema Sarajevu i njegovim ljudima više puta i javno obznanila! 

Uz vrhunski prateći bend, bogatu produkciju i dakako, jedinstvenu Ninu Badrić uvijek nasmijanu, vedrog duha, punu pozitivne energije i šala, nadolazeći koncert u BKC-u  obećava večer iskrenih emocija i muzičko-scenskog spektakla.

Ovaj koncert Nine Badrić podržali su i partneri koncerta Sarajevski Kiseljak i Hotel Hills Sarajevo.  

Ulaznice za koncert puštene su u prodaju u sistemu www.kupikartu.ba, a mogu se kupiti i  na blagajni BKC-a.

Prethodni članakKraljica popa je tužna
Naredni članakPunjeni patlidžan

Pročitaj još
Related

FRANCES MCDORMAND PUBLICI PREDSTAVILA “ZEMLJU NOMADA” I ODRŽALA MASTERCLASS ZA GLUMCE IZ REGIJE

Održan je masterclass Joela Coena uz moderatora Pawela Pawlikowskog....

Planinari spriječili stvaranje deponije na Bjelašnici

Na obje lokacije, kako su istakli iz Udruženja, bilo...

Sportsko plesni klub Astorija proslavio 25. rođendan 

Dvije i po decenije uspješnog rada, plesa, takmičenja i...