Nedavno objavljeno

Regionalna muzička diva Nina Badrić ponovno u Sarajevu!

Regionalna glazbena diva Nina Badrić održat će koncert u Sarajevu u subotu, 5. marta, u prostoru Bosanskog kulturnog centra, s početkom u 20h.

Nina se pred sarajevsku publiku vraća nakon četverogodišnje pauze, a svoje će mnogobrojne  fanove na predstojećem koncertu, provesti kroz sve velike hitove karijere te će promovirati svoj novi best-of album Dani i godine koji obuhvaća Ninine najveće hitove od 2014. godine do danas. 

Vlasnica velikih hitova poput Ja još uvijek imam istu želju, Rekao si, Dani i godine, Čarobno jutro, Da se opet tebi vratim, Dat će nam Bog, Nek ti bude kao meni, Dodiri od stakla, Takvi kao ti i mnogih drugih bezvremenskih pjesama, prije nekoliko dana u Zagrebu je okrunjena još jednom od brojnih medijsko-glazbenih nagrada – nagradom Zlatni Studio za pjevačicu godine.  

Uz to, njen aktualni singl Pamtim, ne silazi s regionalnih top ljestvica, a ujedno je najintimnija pjesma Nine Badrić, u kojoj pjevačica otkriva svoje najdublje emocije. 

“Pjesma Pamtim je moja najintimnija pjesma do sada. Doslovno se napisala sama. Ja sam samo bila tu da uzmem papir i olovku, jer Pamtim je pjesma koja je sama pala iz moje duše”, komentirala je svoj aktualni singl Nina, koja samostalno potpisuje stihove, a muziku s kolegom i suradnikom Predragom Martinjakom.   

Nina je inače autorica većine svojih hitova, a mnogi od njih su je s pravom lansirali u sam vrh regionalne muzičke scene.  Jedna je od  najcjenjenijih glazbenica čija karijera uspješno traje punih 30 godina, a čak ni na samim počecima karijere, nikada nije odstupala od kvalitetne muzike s kojom gradi svoj jedinstven glazbeni put.

Nina je u Sarajevu već dva desetljeća prava miljenica domaće publike, a svoju je ljubav prema Sarajevu i njegovim ljudima više puta i javno obznanila! 

Uz vrhunski prateći bend, bogatu produkciju i dakako, jedinstvenu Ninu Badrić uvijek nasmijanu, vedrog duha, punu pozitivne energije i šala, nadolazeći koncert u BKC-u  obećava večer iskrenih emocija i muzičko-scenskog spektakla.

Ovaj koncert Nine Badrić podržali su i partneri koncerta Sarajevski Kiseljak i Hotel Hills Sarajevo.  

Ulaznice za koncert puštene su u prodaju u sistemu www.kupikartu.ba, a mogu se kupiti i  na blagajni BKC-a.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img