Nedavno objavljeno

Make up trik koji koristi lijepa Bella Hadid postao je viralan

Manekenska zvijezda Bella Hadid prije nekoliko godina proglašena je ženom s najljepšim licem na svijetu jer, prema analizama naučnika, upravo ona ima najpravilnije crte lica među mnoštvom slavnih osoba

Omjeri Bellina lica 94,35 posto odgovaraju zlatnom rezu, mjeri koja predstavlja fizičko savršenstvo, a koja potječe još iz stare Grčke.

Belline oči, obrve, nos, usne, brada, čeljust i oblik lica izmjereni su i najbliže su grčkoj viziji savršenstva.

Savršeno definirane obrve, vješto naglašene usne ili beskrajno duge trepavice njezini su zaštitni znakovi. No čini se da proslavljena manekenka ima i neke nove trikove u rukavu kada je u pitanju konturiranje i naglašavanje.

Ova fashionistica često je predvodnica mnogih novih trendova, a sad je sve oduševila make up trikom koji primjenjuje za naglašavanje čeljusti, čime postiže nježniji izgled lica.

@rachelocoolmua #greenscreen @stxph.h @jonisann THIS TRICK SAVED MY LIFE THANK U #innercornereyeliner #eyelinerhack #eyelinertutorial #mua ♬ Cars That Go Boom – L’Trimm

Slavna ljepotica stavlja highlighter (posvjetljivač) na iznenađujuće mjesto, a rezultat je doista zadivljujući.

Vrlo posebnom tehnikom korištenja highlightera Bella dobiva posve novi efekt na svom licu. Korisnici TikToka naprosto su oduševljeni novom tehnikom njegova korištenja kojom se ističe linija čeljusti.

Korisnica rachelocoolmua primijetila je upečatljiv odsjaj na liniji čeljusti na Bellinim nedavnim snimkama, što ju je odmah inspiriralo da i sama to isproba. Uz pomoć svjetlucavog highlightera, koji stavlja preko čeljusne kosti i zatim dobro ‘izblenda’ prstima, dobila je sličan efekt koji je sve oduševio.

Ovaj je beauty trik začas postao hit i dostigao je više od 1,7 miliona pregleda i nekoliko hiljada pozitivnih komentara.

tportal.hr
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img