Danas je 2. 2. 2022. godine. Evo što, prema numerologiji, donosi niz 2- 2- 2- 2- 2

Nedavno objavljeno

U numerologiji postoje takozvani datumi ogledala, oni koji se preslikavaju kao u ogledalu. Prvi takav je u februaru: 2. 2. 2022. Vjeruje se da su ovi datumi iniciraju promjenu u životu i mogu značajno utjecati na sudbinu. Niz 2- 2- 2- 2- 2 navest će vas da preispitate svoje vrijednosti i život uopće. Neko će shvati svoje greške koje je ranije negirao, neko će shvatiti da se od samog početka kretao u pogrešnom pravcu i radikalno će promijeniti putanju razvoja.

Sve ovo može dovesti do promjena na polju financija. Velika je vjerovatnost da promjene donesu probleme. Moguće je smanjenje zarade i veći troškovi u svakom smislu. U ovom trenutku mogu se pogoršati odnosi s vašim dužnicima.

Tokom ovog perioda ključno će biti pokazati smirenost i mudrost. Pokušajte ne reagirati na provokacije, pokažite da razumijete situaciju i strpljivo čekajte povoljan trenutak, kako bi situacija krenula u pozitivnom smjeru.

Iskoristite niz od 5 dvojki za povećanje vlastite aktivnosti, bavite se sportom, šetajte, trčite… Vaše zdravlje će 2. februara biti na vrhuncu, kao i vaša energija. Na datume ogledala, univerzum nam može poslati određene znakove.

Mogu se manifestirati kroz često ponavljanu iste melodije, fraze, kroz isti osjećaj koji imamo u trbuhu, kroz deja vu. U ovom trenutku, čim osjetite nešto neobično ili primijetite ponavljanje nekih događaja, obratite pažnju. Možda će neke radnje koje poduzmete biti odlučujuće u budućim događajima, ili vam ljudi s kojima ste stupili u kontakt nešto prešućuju ili manipuliraju vama.

Ako osjećate nelagodu, budite pažljiviji u svojim riječima i djelima. Možda vas tako univerzum upozorava na opasnost. Ako vam signali univerzuma ne donose nikakvu nelagodu, a melodija koja se iznenada oglasila negdje na uglu ulice djeluje ugodno i veselo – radite sve kako treba, a u budućnosti vas čeka pozitivno iznenađenje.

sensa.story.hr

Prethodni članakIkone: Farrah Fawcett
Naredni članakAplikacija za sretnu macu

Pročitaj još
Related

Horoskopski znakovi koji imaju najviše samopouzdanja

ONI su samouvjereni, dobro podnose kritiku i znaju da...

Ove horoskopske znakove svi vole zbog njihove dobrote

NEKIM horoskopskim znakovima empatija i osjetljivost nisu bliske, ali...

Ovi horoskopski znakovi rođeni su da bi promijenili svijet

Uz horoskopske znakove se povezuju različite karakteristike i osobine....

Najhladniji horoskopski znak

Jarčevi su na glasu kao najhladniji znak Zodijaka. Jarčevi smatraju...