TOM HOLLAND U AKCIONOM AVANTURISTIČKOM SPEKTAKLU „UNCHARTED“

Nedavno objavljeno

Najnoviji trailer najavljuje novi avanturistički spektakl nastao prema planetarno popularnom serijalu video igara u kojem se u naslovnoj ulozi pojavljuje Tom Holland, glavni protagonist ultra blockbuster serijala „Spider-Man“

 

Iako njegov posljednji planetarni blockbuster „Spider-Man: Put bez povratka“ i dalje obara rekorde na svijetskim i regionalnim kino blagajanam, Tom Holland brzo se vraća na kino platna u uzbudljivoj pustolovini „Uncharted“ kao Nathan ‘Nate’ Drake za koju je upravo objavljen najnoviji trailer. Riječ je o lovcu na blago i glavnom protagonistu serijala video igara Uncharted koja je prodana u više od 40 miliona primjeraka širom svijeta.

Ova pustolovina osvojila je simpatije miliona igrača diljem svijeta svojom pričom, inovacijama te kino doživljajem. Nadolazeći istoimeni film uvesti će nas jednim dijelom u događaje prije radnje igre, odnosno, u priču kako se Nate upoznao i udružio s Victorom ‘Sullyjem’ Sullivanom kojeg u ovom spektaklu oživljava još jedan veliki akcioni junak Hollywooda i glavni protagonista posljednjih nastavaka serijala „Transformers“  Mark Wahlberg.

Kroz specifičan humor i situacije, novi prijatelji i partneri uputit će se u opasnu potragu za izgubljenim blagom Ferdinanda Magellana nestalim prije 500 godina. U ovoj avanturi očekuju ih misteriozni tragovi i zagonetke koje vode do plijena vrijednog 5 milijardi dolara. Ali glavnu prepreku u njihovoj potrazi predstavlja im nemilosrdni Moncada (Antonio Banderas) koji smatra da su on i njegova obitelj pravni i jedini nasljednici blaga. Dodatni začin potrage naših junaka je što Nate možda na tom putu može pronaći još nešto sebi važno. Cjelokupna potraga zavisi o uspješnoj saradnje sa Sullyjem, a upravo najnoviji trailer filma pokazuje posljedice toga. Spektakularne akcione scene s velikom dozom adrenalina samo su uvod u ovu uzbudljivu potragu sa šarmom glavnih junaka. Rediteljsku palicu filma nosi Ruben Fleischer , autor akcionih blockbustera „Dobrodošli u zemlju zombija“, „Venom“ i „Gangsterski odred“ dok se u ostalim ulogama pojavljuju Sophia Ali i Tati Gabrielle. 

C2 film, zvanični zastupnik studija Sony za kino distribuciju u BiH, nakon rekordnog rezultata predhodnog Hollandovog hita „Spider-Man: No Way Home“ koji je na domaćim kino blagajanama pogledalo preko 63.000 gledatelja što to ga čini jednim od najgledanijih holivudskih filmova u našoj zemlji u posljednjih 20 godina, spetakl „Uncharted“ donosi na repoertoar svih BH kino dvorana od 17.februara samo sedam dana iza otvaranja na američkim kino blagajnama.

 

Uncharted – od 17.02. ekskluzivno u kinima i bioskopima! 

I u premium kino formatima  Dolby Atmos i 4DX

Pročitaj još
Related

Predstava „Osramoćeni“, u režji Dine Mustafića, 06, 07. i 08. jula u Zemaljskom muzeju BiH

Izvedbe predstave “Osramoćeni“, u produkciji Kontakt, za kojom vlada...

MySaloon aplikacija – početak digitalne revolucije u ugostiteljstvu

Neometan rad restorana i drugih ugostiteljskih objekata sada je...

FRANCES MCDORMAND PUBLICI PREDSTAVILA “ZEMLJU NOMADA” I ODRŽALA MASTERCLASS ZA GLUMCE IZ REGIJE

Održan je masterclass Joela Coena uz moderatora Pawela Pawlikowskog....

Planinari spriječili stvaranje deponije na Bjelašnici

Na obje lokacije, kako su istakli iz Udruženja, bilo...