Nedavno objavljeno

Bivša prva dama Francuske zablistala u ulozi modela

Kako bi utjelovila njegovu zadnju kolekciju visoke mode, indonezijski dizajner Didit Hediprasetyo obratio se 54-godišnjoj Carli Bruni - kantautorici, bivšem supermodelu 90-ih i prvoj dami Francuske

Otkako se oprostila s modelingom, Bruni je imala vrlo malo nastupa u svijetu mode, a iz manekenske penzije sada ju je uspio izvući dizajner Didit Hediprasetyo. Bivša prva dama Francuske u nizu čistih kadrova savršeno utjelovljuje sofisticirane komade dizajnera.

Nasmijana, samouvjerena, šik i nesputana, Carla Bruni udahnjuje energiju i jednostavnost kreacijama i savršeno utjelovljuje viziju senzualne i bezvremenske žene indonezijskog dizajnera.

U njegovoj najnovijoj kolekciji visoke mode ženstvenost je ponovo u središtu pažnje. Tako je osmislio niz dugih haljina, pripijenih i čistih grafičkih krojeva te ‘tečnih’ tkanina koje laskaju ženskim oblinama.

Osim večernjih haljina, u njegovoj kolekciji nalazimo hlače, poput modela u patchwork maniri od trapera i kože ili pripijene modele s pripadajućom smoking jaknom, izrađenom u songketu, tradicionalnoj tehnici brokata sa sjevera Sumatre. Ovo posebno tkanje koje pokazuje predanost dizajnera tradicionalnoj indonezijskoj izradi nalazi se i na kaputu s dodatkom predimenzioniranog remena.

tportal.hr
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img