Bivša prva dama Francuske zablistala u ulozi modela

Kako bi utjelovila njegovu zadnju kolekciju visoke mode, indonezijski dizajner Didit Hediprasetyo obratio se 54-godišnjoj Carli Bruni - kantautorici, bivšem supermodelu 90-ih i prvoj dami Francuske

Nedavno objavljeno

Otkako se oprostila s modelingom, Bruni je imala vrlo malo nastupa u svijetu mode, a iz manekenske penzije sada ju je uspio izvući dizajner Didit Hediprasetyo. Bivša prva dama Francuske u nizu čistih kadrova savršeno utjelovljuje sofisticirane komade dizajnera.

Nasmijana, samouvjerena, šik i nesputana, Carla Bruni udahnjuje energiju i jednostavnost kreacijama i savršeno utjelovljuje viziju senzualne i bezvremenske žene indonezijskog dizajnera.

U njegovoj najnovijoj kolekciji visoke mode ženstvenost je ponovo u središtu pažnje. Tako je osmislio niz dugih haljina, pripijenih i čistih grafičkih krojeva te ‘tečnih’ tkanina koje laskaju ženskim oblinama.

Osim večernjih haljina, u njegovoj kolekciji nalazimo hlače, poput modela u patchwork maniri od trapera i kože ili pripijene modele s pripadajućom smoking jaknom, izrađenom u songketu, tradicionalnoj tehnici brokata sa sjevera Sumatre. Ovo posebno tkanje koje pokazuje predanost dizajnera tradicionalnoj indonezijskoj izradi nalazi se i na kaputu s dodatkom predimenzioniranog remena.

tportal.hr

Pročitaj još
Related

Belma Tvico: Metamorphosis

U svojoj srži, Metamorphosis se bazira na četiri životna...

Ovom je kombinacijom Blake Lively prekršila sva modna pravila

Među zvanicama na 27. rođendan Gigi Hadid našla se...

Helen Mirren servirala vatromet boja

Na svečanoj projekciji filma ‘The Duke’ u New Yorku...

Supermodeli 90-ih na okupu u donjem rublju Kim Kardashian

Čast da predstavi novu liniju Skims donjeg rublja dobile...