Lijepa unuka Grace Kelly zvijezda je nove Chanelove kampanje

Sedmicu visoke mode u Parizu i ove godine tradicionalno je zatvorila modna kuća Chanel, a prije predstavljanja nove kolekcije na modnoj reviji, francuski brend predstavio ju je serijom fotografija s unukom holivudske dive Grace Kelly u glavnoj ulozi

Nedavno objavljeno

Godine 2020. Charlotte Casiraghi upisala se u modnu historiju Chanela postavši njegovom novom ambasadoricom i glasonogovornicom. Za potrebe promocije nove Chanelove kolekcije visoke mode, 35-godišnja kći monegaške princeze Caroline zablistala je u ulozi modela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Kao nekad u modnim kampanjama za talijanski Gucci, Charlotte Casiraghi i na setu za novu kampanju modne kuće Chanel društvo su pravili konji. Virginie Viard kao nova kreativna direktorica Chanela za spomenutu kampanju odlučila je angažirati suvremenog francuskog umjetnika Xaviera Veilhana i norveškog fotografa Olu Rindala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Isprekidane skulpturama i crtežima u geometrijskim oblicima, fotografije otkrivaju Charlotte Casiraghi, kćer princeze Caroline od Monaka elegantnu jahačicu. Odjevena u crnu jaknu od tvida ukrašenu dugmadima iz nove kolekcije visoke mode, ona se vozi u konjičkom svemiru na granici između mašte i stvarnosti. Ovoga utorka, 25. januara, Chanel je na službenoj stranici predstavio kratki film sa Charlotte u glavnoj ulozi snimljen za potrebe nove kampanje.

tportal.hr

Pročitaj još
Related

Belma Tvico: Metamorphosis

U svojoj srži, Metamorphosis se bazira na četiri životna...

Ovom je kombinacijom Blake Lively prekršila sva modna pravila

Među zvanicama na 27. rođendan Gigi Hadid našla se...

Helen Mirren servirala vatromet boja

Na svečanoj projekciji filma ‘The Duke’ u New Yorku...

Supermodeli 90-ih na okupu u donjem rublju Kim Kardashian

Čast da predstavi novu liniju Skims donjeg rublja dobile...