spot_img

Nedavno objavljeno

Lijepa unuka Grace Kelly zvijezda je nove Chanelove kampanje

Sedmicu visoke mode u Parizu i ove godine tradicionalno je zatvorila modna kuća Chanel, a prije predstavljanja nove kolekcije na modnoj reviji, francuski brend predstavio ju je serijom fotografija s unukom holivudske dive Grace Kelly u glavnoj ulozi

Godine 2020. Charlotte Casiraghi upisala se u modnu historiju Chanela postavši njegovom novom ambasadoricom i glasonogovornicom. Za potrebe promocije nove Chanelove kolekcije visoke mode, 35-godišnja kći monegaške princeze Caroline zablistala je u ulozi modela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Kao nekad u modnim kampanjama za talijanski Gucci, Charlotte Casiraghi i na setu za novu kampanju modne kuće Chanel društvo su pravili konji. Virginie Viard kao nova kreativna direktorica Chanela za spomenutu kampanju odlučila je angažirati suvremenog francuskog umjetnika Xaviera Veilhana i norveškog fotografa Olu Rindala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Isprekidane skulpturama i crtežima u geometrijskim oblicima, fotografije otkrivaju Charlotte Casiraghi, kćer princeze Caroline od Monaka elegantnu jahačicu. Odjevena u crnu jaknu od tvida ukrašenu dugmadima iz nove kolekcije visoke mode, ona se vozi u konjičkom svemiru na granici između mašte i stvarnosti. Ovoga utorka, 25. januara, Chanel je na službenoj stranici predstavio kratki film sa Charlotte u glavnoj ulozi snimljen za potrebe nove kampanje.

tportal.hr

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img