Nedavno objavljeno

Grand kafa inspiriše mlade umjetnike

Šoljica omiljene Grand kafe je ono bez čega ne možemo da zamislimo dan, mali ritual za koji uvijek imamo vremena i koji nam uljepša svaki dan.

A kafa i umjetnost nekako prirodno idu zajedno. Umjetnost, kao i kafa, čini ovaj svijet još ljepšim mjestom, i zato smo poželjeli da dio nje unesemo u svaki dom. U saradnji sa mladom dizajnerkom Anom Vukosavljević iz Anushka’s Studija nastale su tri prelijepe kafene ilustracije koje smo primijenili na novim šoljicama i limenkama. Unikatni, veseli dizajn i divni ženski likovi po kojima je ova umjetnica prepoznatljiva, će vam uljepšati svaki dan.

Ana Vukosavljević iz Anushka’s Studija

Inspiraciju za dizajn Grand kafa šoljica i limenki Ana je našla u prirodi, a rad na projektu predstavljao joj je zadovoljstvo jer u kafi uživa dok stvara i kafa je čest motiv na njenim ilustracijama. Crtežima nas vodi u svijet livada, cvijeća i vedrih boja, unoseći radost i ljepotu u naše domove. „Ovo je jedan od najvećih i najljepših projekata na kojima sam radila do sada, i imala potpunu slobodu. Osjećaj je zaista nevjerovatan kada ti jedan tako veliki brend vjeruje i podržava te u potpunosti. Željela sam da nas sve podsjetim kako sreću čine male stvari, a kafa sa dragim osobama je sve što nam je potrebno da budemo sretni. Da budemo tu i sada, da cijenimo ono što imamo“, otkriva svoje utiske Ana Vukosavljević.

 

Evo prilike da već sada uživaš u proljeću i da tvoja kuhinja procvjeta zahvaljujući originalnim šoljicama i limenkama. Pronađi ih u poklon setovima Grand kafe, ali imaj na umu da su količine ograničene. Sakupi ih sve, napravi kolekciju i prepusti se uživanju u omiljenom mirisu i ukusu.

Hajde da nađemo vremena za sebe, za drage ljude, za ljepotu u sitnim svakodnevnim zadovoljstvima, ali i za podršku onima u koje vjerujemo. Grand kafa će uvijek biti podrška mladim umjetnicima u njihovom radu i pomagati da njihov rad bude dostupan široj publici. Ponosni smo na ovu saradnju i na činjenicu da možemo na ovaj način da inspirišemo i podržimo kreativnost.

 

Latest Posts

Raport

spot_img