NaslovnicaRaportPromoIZVUČENI DOBITNICI 10 VIKEND BORAVAKA ZA DVIJE OSOBE NA VLAŠIĆU, U SKLOPU...

IZVUČENI DOBITNICI 10 VIKEND BORAVAKA ZA DVIJE OSOBE NA VLAŠIĆU, U SKLOPU PROJEKTA “MOJI BRENDOVI NAŠE VRIJEDNOSTI”

Danas su u Mercator centru Ložionička i Mercator centru Borik, izvučeni dobitnici poslednje nagradne igre u 2021. pod nazivom Mercator i Moji brendovi te nagrađuju! Radujmo se zajedno! Izvučeno je ukupno 10 dobitnika vrijedne nagrade vikend boravak za dvije osobe na Vlašiću.

Već treću godinu za redom realizujemo projekat „Moji brendovi naše vrijednosti“ i jako smo ponosni na ovaj poslednji val The best of Moji brendovi u 2021. godini, koji smo uspješno implementirali u saradnji sa našim partnerom SuperKarticom, kao i sa domaćim i regionalnim brendovima. Cilj nam je da naši kupci uvijek osjete benefit lojalnosti prema našem brendu, i kada su oni sretni i zadovoljni, znamo da nam je cilj ispunjen. Hvala našim partnerima u projektu, te kupcima na podršci i prilici da zajedno pružamo nove vrijednosti na bh. tržištu. – izjavio je Haris Omeragić, Izvršni direktor za Trading Mercator BH

 Nagradna igra „Mercator i Moji brendovi te nagrađuju! Radujmo se zajedno!“ trajala je od 15.12.2021. do 15.01.2022. Pravo na učešće su imali svi kupci koji su u proteklih mjesec dana u Mercatoru izvršili kupovinu u iznosu od najmanje 30 KM i više, i koji su prilikom te kupovine kupili najmanje jedan artikal koji je na polici obilježen oznakom „Moji brendovi“ koristeći PikaKarticu.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno

spot_img