Nedavno objavljeno

Samsung Galaxy S21 FE 5G od sada dostupan i u Bosni i Hercegovini!

Samsung Galaxy S21 FE 5G, najnoviji pametni telefon iz S21 serije uređaja od sada je dostupan u Bosni i Hercegovini. Galaxy S21 FE 5G je pametni telefon koji će značajno unaprijediti korisničko iskustvo, a uz vrhunsku kameru s profesionalnim postavkama i još bolju povezanost s ekosistemom postaje prava poslastica u svijetu tehnologija. Uređaj je dizajniran po mjeri svakog korisnika, krasi ga unikatan dizajn, a donosi odlične performanse za savladavanje obaveza u dinamičnoj svakodnevnici, kao i za uživanje u omiljenim aplikacijama i sadržajima. Preporučena maloprodajna cijena Galaxy S21 FE 5G uređaja u Bosni i Hercegovini je 1.499 KM,  a dostupan je u grafitnoj, bijeloj i boji lavande.

Prepoznatljivi dizajn i personalizacija

Novi Samsung Galaxy S21 FE 5G donosi elegantan i tanak dizajn od 7,9 mm u lavanda, grafitnoj i bijeloj boji sa mat završnim premazom zbog kojeg izgleda još moćnije, a ono što će se posebno svidjeti korisnicima je Contour-Cut okvir koji neprimjetno spaja kameru za jedinstveni vizualni dojam uređaja. Galaxy S21 FE 5G sa sobom donosi i inovativni One UI 4 operativni sistem s brojnim mogućnostima koje će oduševiti svakog korisnika – personalizirani korisnički interfejs, dizajn vlastitog početnog zaslona, ikonica, pozadina i widgeta prema individualnim željama i stilovima te nova nadzorna ploča za bolju privatnost i sigurnost uređaja.

Vrhunska grafika uz dugotrajnu bateriju

Zbog moćnih performansi i sve jače tehnologije na pametnim telefonima, uređaj mora sadržavati i dugotrajnu bateriju. Galaxy S21 FE 5G zbog svoje izdržljive baterije i opcije super brzog punjenja od
25 W korisnicima osigurava cjelodnevno korištenje i uživanje u omiljenim aplikacijama i sadržajima. Ono s čime se novi Galaxy S21 FE 5G može dodatno pohvaliti je besprijekoran Dynamic AMOLED 2X ekran koji pruža najveću rezoluciju i visokokvalitetni grafički prikaz, dok će njegova brzina osvježavanja od 120 Hz osigurati nevjerovatno glatko iskustvo korištenja. Jednako zadovoljstvo ovim novim uređajem imat će strastveni gameri, ali i prosječni korisnici koji svoj pametni telefon koriste za svakodnevni multitasking i društvene mreže.

Besprijekorne postavke kamere                                   

Kako Galaxy S21 FE 5G pametni telefon donosi upravo one karakteristike koje su korisnici željeli najviše, jedna od njih je i vrhunska kamera. Kamera ovog uređaja sadrži brojne profesionalne postavke s kojima će korisnici još više uživati u snimanju živopisnih fotografija i kreiranju uspomena. Unaprijeđeni Night Mode omogućava još kvalitetnije noćne fotografije, a uz Galaxy S21 FE 5G imate zagarantovani i najbolji selfie zbog prednje kamere od 32 MP, dok će AI Face Restoration opcija osigurati da na svakoj fotografiji ispadnete najbolje. Dodatno, bez velikog napora možete uređivati, objavljivati i dijeliti snimljene fotografije, neovisno jeste li fotograf amater ili pravi profesionalac.

Za više informacija o Galaxy S21 FE 5G pametnom telefonu, posjetite https://www.samsung.com/ba/smartphones/galaxy-s21-5g/galaxy-s21-fe-5g/.

Latest Posts

Raport