NaslovnicaLJEPOTAAnew Dual Eye kreme sa Protinolomtm brišu tragove umora sa lica

Anew Dual Eye kreme sa Protinolomtm brišu tragove umora sa lica

Avon ne prestaje da iznenađuje inovacijama sa višestruko nagrađivanim ProtinolomTM

Otkako je kompanija Avon uvela revolucionarni ProtinolTM, ne prestaje da nas iznenađuje novitetima. Ovog puta, svoje poznate Anew skin-care proizvode obogaćuje Protinolomtm i predstavlja – Dual Eye Lifting tretman i Dual Eye korektor za tamne podočnjake sa Protinolomtm koji podmlađuju predio oko očiju za samo 48 sati*. Višestruko nagrađivani, nosilac prestižne Edison nagradeProtinoltm, pospješuje dva tipa kolagena koji hidratizuju kožu, smanjuju podočnjake i natečenost, i na taj način se bore protiv znakova starenja.

Uz Dual Eye korektor sa Protinolomtm tamni podočnjaci, otečenost i sijenke oko očiju, počinju da se povlače već nakon 48 sati. Ovaj korektor sastoji se od gela za neutralizaciju podočnjaka i kreme za korekciju tena, a formulisan je sa antioksidansima i ekstraktom morskih algi. Dual Eye korektor, korišten dva puta dnevno, ujutru i uveče, umanjuje tamne i crvene fleke i izgled diskoloracije, što je potvrdilo i 92% ispitanika**.

Dual Eye Lifting tretman za zatezanje kapaka, sačinjen je od kreme bez ulja i laganog gela, koji u sebi kriju aminokiseline i kofein. Ova dvofazna formula pospješuje hidrataciju i koži oko očiju daje zategnutiji i čvršći izgled.

„Dvofazne Anew kreme sa Protinolomtm važno je koristiti dva puta dnevno, kako bi se vidio pun efekat liftinga, zatezanja kože i ublažavanje crnih krugova oko očiju. Koža ispod očiju je veoma delikatna, te je kreme potrebno nanositi nježnim pokretima jagodica prstiju. Neophodno je voditi računa da kožu u ovom prijedelu ne rastežete“, izjavila je Šejla Korjenić PR specijalista Avon kompanije u Bosni i Hercegovini.

Anew Dual Eye kreme sa Protinolomtm  dostupne su u Avon brošuri od 1. januara po cijeni od 13,90 svaka.

Kako bi vaše njega lica bila potpuna tokom januara mjeseca u Avon brošuri na ponudi su i posebne Anew Skin Reset ampule u kojima je po prvi put korištena Avon Protinol tehnologija. U samo 7 dana vraćaju kolagen koji je izgubljen tokom 7 godina.***

*Zasnovano na korisničkoj studiji sa 130 osoba
**Zasnovano na korisničkoj studiji 99 osoba
***Pomaže vratiti izgubljeni kolagen u koži, zasnovano na 3D testiranju