Nedavno objavljeno

 KÉRASTASE – SINONIM ZA LUKSUZ U KOJEM VEĆ GOTOVO 60 GODINA UŽIVAJU ŽENE DILJEM SVIJETA DOSTUPAN I DAMAMA U BOSNI I HERCEGOVINI

Kosa je poput nevidljive krune, koju nikada ne skidamo.

Njega kose na luksuzan način te potpuno osjetilno iskustvo, odavno su postali rituali koje mnoge dame ne propuštaju, ali samo kada je riječ o Kérastase ritualima jer je tada doživljaj potpun. Davne 1964. godine u Parizu, nastao je omiljeni  brend žena diljem svijeta i to vrlo opravdano, jer je riječ o brendu koji je na globalnom tržištu postavio posebno visoke standarde kada je njega kose u pitanju.

Cilj brenda Kérastase danas, isti je kao i nekada – biti neupitno luksuzan brend za njegu kose. Uvijek ostati dosljedan i vjeran svom nasljedstvu te sposoban u privlačenju novih generacija na novim tržištima.

Korištenje Kérastase proizvoda je  životni stil koji svaku ženu osnažuje i čini najboljom verzijom nje same. Kada je riječ o salonima, Kérastase kroz svoje peronalizirane tretmane i linije proizvoda za kućnu njegu,  nudi potpuno senzorijalno iskustvo za svih 5 osjetila, na koje se vrlo lako naviknuti, a povjerenje koje pruža svojim korisnicima već godinama, dokazuje koliko je znanja i iskustva uloženo u svaki proizvod.

Već gotovo 60 godina, žene diljem svijeta imaju priliku uživati u personaliziranoj njezi vlasišta i kose uz inovativne proizvode, koji dolaze od strane ovog luksuznog francuskog brenda.

U prazničnom ambijentu luksuznog restorana Four Seasons s prekrasnim pogledom na šarmantni grad Sarajevo, održana je večera za ljubitelje ovog francuskog brenda u organizaciji regionalnih predstavnika Kérastase-a, te oficijelnog partnera za BiH tržište kompanije Frizerland d.o.o.

Kérastase će 2022. godine oduševiti mnoge dame diljem Bosne i Hercegovine svojim luksuznim linijama proizvoda, te pripremaju već početkom godine inovacije koje će postati svakodnevna beauty rutina mnogih pripadnica ljepšeg spola. U Kérastase-u ne postoji jedno tumačenje ljepote, nego beskonačno njih i upravo zato, uđite u Novu godinu s najglamuroznijom kosom ikada.

FOTOGRAFIJA BY MARKO JOVANČIĆ za Bonjour

Latest Posts

Raport

spot_img