Nedavno objavljeno

Mirisni favoriti sezone

Bilo da ste žena ili muškarac, cilj je isti: fantastično mirisati. Kako biste u tome i uspjeli, donosimo vam četiri prekrasna nova/stara parfema koja će probuditi uspavana zimska čula

Narciso Rodriguez Musc Noir
For Her

Musc Noir For Her EdP, lansiran u januaru 2021., odaje počast unutrašnjoj ljepoti svake žene. Proslavlja novu odvažnu ženstvenost koja u sebi nosi trag misterija i intrige, spajajući samouvjerenost i senzualnost u jedinstvenu prepoznatljivu cjelinu. Ovaj enigmatični miris brenda Narciso Rodriguez odaje počast dualnoj prirodi žene.
Njegovu kompoziciju čine šljiva kao gornja nota, heliotrop i mošus te note brušene kože. Spada u grupu mističnih, tajnovitih i adiktivnih mirisa.

L’Interdit
Eau de Parfum

L’Interdit je miris kreiran 1957. godine, a zaštitno lice kampanje bila je glumica Audrey Hepburn. Godine 2018. miris se vratio u velikom stilu s Roony Marom kao ambasadoricom. Na cvjetno-drvenoj kompoziciji nove, moderne verzije čuvenog Givenchyjevog mirisa radili su parfimeri Dominique Ropion, Anne Flipo i Fanny Bal.
L‘Interdit EdP kreiran je na osnovu kontrasta bijelog cvijeća, koje uključuje tuberozu, jasmin i cvijet narandže, i intenzivnih drvenih i zemljanih nota pačulija i vetivera. Givenchyev L‘Interdit je miris koji nas podsjeća da je odvažnost ponekad ključ slobode i da iza onoga što nas možda zadržava, leže mnoga životna uzbuđenja, te poziva žene da imaju hrabrosti zakoračiti u prostor nekonvencionalnog.

Sauvage
Eau de Parfum

Diorov Sauvage Eau de Parfum je luksuzan, sofisticiran i zavodljiv muški parfem. Predstavljen 2018., nova je varijanta mirisa Sauvage iz 2015. godine, a kreirao ga je parfimer Francois Demachy. Sauvage Eau de Parfum otvara se notama bergamota, u srcu su lavanda, sečuanski papar, zvjezdasti anis i muškatni oraščić, dok osnovu čini mješavina nota ambroksana i vanilije.
Reklamno lice parfema je čuveni glumac Johnny Depp.

J’adore
Eau de Parfum

J’adore EdP je moderan, bezvremenski cvjetno-voćni miris koji je uživao ogromnu popularnost od svog samog početka, od 1999. godine. Zlatni miris blista na koži kao i tople zrake sunca. Klasična strana mirisa ogleda se u dizajnu bočice u obliku grčke amfore. J’adore, vođen konceptom brenda Dior, sladak je, ali istovremeno nježan, šarmantan i tajanstven. Blago oštar cvjetni miris sa svježinom mandarine u gornjim notama, jasminom, šljivom, orhidejom i ružom u srcu, te daškom mošusa, štira i kupine.

Latest Posts

Raport

spot_img