F&A ULTRA BEAUTY CENTAR: Naših 18 godina

Sarajevski kozmetički salon F&A Ultra Beauty Centar, poznat po bogatoj i raznolikoj ponudi tretmana, 2021. završava posebnim jubilejom: 18 godina postojanja ispunjenih zadovoljnim i sretnim klijentima

Nedavno objavljeno

Adresa Kaptol 5 postala je omiljena destinacija za njegovan izgled. Već 18 godina, F&A Ultra Beauty Centar sinonim je za najbolje i najsavremenije beauty tretmane. Smješten u samom srcu Sarajeva, postao je mjesto na koje se klijenti rado vraćaju i gdje se osjećaju opušteno, zadovoljno i njegovano.
Ljubomorno čuvaju na iskustvu klijenata izgrađeno povjerenje kojem su doprinijeli i iskusni stručnjaci koji su kreirali usluge prema potrebama onih koji bi zakucali na vrata ovog centra. Sa devizom “ljepota i zdravlje ne idu jedno bez drugog”, F&A Ultra Beauty Centar jednostavno je postao mjesto na koje idemo kad želimo postići zdrav i njegovan izgled.
Uz posebnu obljetnicu, iz F&A Ultra Beauty Centra imaju i posebnu poruku: “Oduvijek nam je bila želja da budemo oaza i bijeg od užurbanog i stresnog načina života zbog kojeg sve manje vremena imamo da se posvetimo sebi. Prvi u Bosni i Hercegovini počeli smo sa aparativnim tretmanima za njegu i nakon 18 godina sa ponosom možemo istaknuti da smo lideri na tržištu neinvazivnih tretmana lica i tijela. Naše iskusno osoblje uz najsavremenije dijagnostičke metode osmišljava programe za svakog klijenta individualno prilagođavajući se njegovoj problematici.

U F&A Ultra Beauty Centru ponosni su na kvalitet i efikasnost anti-aging i tretmana za oblikovanje tijela zahvaljujući kojima danas za vrlo kratko vrijeme na bezbolan način možete dobiti vrhunski rezultat u vidu manje bora, kvalitetnijeg tonusa lica, smanjenja celulita ili reduciranja viška kože i masnih naslaga. “Razumijevajući važnost ulaganja u zdravlje i problematike sa kojima se naše klijentice najčešće susreću, nudimo i pažljivo osmišljene tretmane koji pomažu hormonskoj ravnoteži. Već 18 godina trudimo se pratiti trendove i promovirati zdrave neinvazivne metode, a istovremeno našim brojnim klijentima pružiti i čarobno iskustvo opuštanja.”

Prethodni članakVrijeme je za skijanje
Naredni članakBoja 2022.

Pročitaj još
Related

Njega kose ljeti

Ljeti mnogo vremena posvećujemo koži, mažemo je zaštitnim faktorima...

Pozadina se računa, itekako

Oblikovana i seksi zadnjica? Vjerovatno, kada se postavi pitanje...

Tajna vitkih Francuskinja

Za zemlju poznatu po pecivima i svježim bagetima na...

Glimmerstick olovka za oči – postojana boja i kvalitetna njega

Glimmerstick olovka ističe oči na klasičan način i lako...