Nedavno objavljeno

F&A ULTRA BEAUTY CENTAR: Naših 18 godina

Sarajevski kozmetički salon F&A Ultra Beauty Centar, poznat po bogatoj i raznolikoj ponudi tretmana, 2021. završava posebnim jubilejom: 18 godina postojanja ispunjenih zadovoljnim i sretnim klijentima

Adresa Kaptol 5 postala je omiljena destinacija za njegovan izgled. Već 18 godina, F&A Ultra Beauty Centar sinonim je za najbolje i najsavremenije beauty tretmane. Smješten u samom srcu Sarajeva, postao je mjesto na koje se klijenti rado vraćaju i gdje se osjećaju opušteno, zadovoljno i njegovano.
Ljubomorno čuvaju na iskustvu klijenata izgrađeno povjerenje kojem su doprinijeli i iskusni stručnjaci koji su kreirali usluge prema potrebama onih koji bi zakucali na vrata ovog centra. Sa devizom “ljepota i zdravlje ne idu jedno bez drugog”, F&A Ultra Beauty Centar jednostavno je postao mjesto na koje idemo kad želimo postići zdrav i njegovan izgled.
Uz posebnu obljetnicu, iz F&A Ultra Beauty Centra imaju i posebnu poruku: “Oduvijek nam je bila želja da budemo oaza i bijeg od užurbanog i stresnog načina života zbog kojeg sve manje vremena imamo da se posvetimo sebi. Prvi u Bosni i Hercegovini počeli smo sa aparativnim tretmanima za njegu i nakon 18 godina sa ponosom možemo istaknuti da smo lideri na tržištu neinvazivnih tretmana lica i tijela. Naše iskusno osoblje uz najsavremenije dijagnostičke metode osmišljava programe za svakog klijenta individualno prilagođavajući se njegovoj problematici.

U F&A Ultra Beauty Centru ponosni su na kvalitet i efikasnost anti-aging i tretmana za oblikovanje tijela zahvaljujući kojima danas za vrlo kratko vrijeme na bezbolan način možete dobiti vrhunski rezultat u vidu manje bora, kvalitetnijeg tonusa lica, smanjenja celulita ili reduciranja viška kože i masnih naslaga. “Razumijevajući važnost ulaganja u zdravlje i problematike sa kojima se naše klijentice najčešće susreću, nudimo i pažljivo osmišljene tretmane koji pomažu hormonskoj ravnoteži. Već 18 godina trudimo se pratiti trendove i promovirati zdrave neinvazivne metode, a istovremeno našim brojnim klijentima pružiti i čarobno iskustvo opuštanja.”

Latest Posts

Raport

spot_img