Nedavno objavljeno

Žena Škorpija 

Fatalna žena, sjajna kao prijatelj, naporna kao majka, stub kuće i autoritativna. Uporna, ambiciozna i dostojanstvena, Škorpija ne otkriva lako emocije i pokušava uvijek kontrolirati situaciju. Odana je i požrtvovana te očekuje od drugih da je poštuje. Posesivna je i karakterna. Dobro zna šta hoće i kako to da postigne. Na nju se može računati. Sjajna je kao prijateljica, jedan od rijetkih znakova u zodijaku koji umije čuvati tajne. Ne podnosi prevaru, ne prašta lako, očekuje lojalnost i iskrenost.

SLAVNE ŽENE: Julia Roberts, Goldie Hawn, Jodie Foster, Scarlett Johansson, Meg Ryan, Katy Perry, Tilda Swinton, Grace Kelly

VRLINE: Uvijek zna tačno šta hoće u životu. Iskrena, ali često kaže i ono što ne bi željela. Međutim, nikada ne kaže ono što ne misli. Veoma direktna i odvažna. Veoma voli da se brine o drugima; vjeruje i traži iskrenost u svim odnosima. Njena osećanja su dugotrajna i duboka. Škorpija je osoba koja ne odstupa od svojih principa, ma šta da se desi.

MANE: Zna biti preosjetljiva. Voli se svađati i istjerivati mak na konac. Sklona je sadizmu i veliko je zlopamtilo. Može biti veoma ponosna, ali i nesnosna zbog svoje arogancije. Nevjerovatno je netaktična, i kad se razljuti, onda je zaista bez milosti. Tvrdoglava je, a od sopstvenih principa pravi zakone svijeta. Užasno je osvetoljubiva.

NAJČEŠĆE PROFESIJE: Poslovna žena koja ima svoju agenciju, policajka, doktorica, humanista, istraživač, naučnica.

IDEALNI PARTNERI: Jarac je idealan partner za Škorpije jer su oboje ambiciozni i ozbiljni, ali imaju slične poglede na zabavnu stranu života. Moguće veze su i sa Ribama, Djevicama i Rakom. Oni se neće uplašiti Škorpijine posesivnosti i veoma lako će je smiriti kad za to bude potrebno.

IDEALAN SEKS: Poslije sushija, počinje u autu, nastavlja se u liftu, a završava…

EROGENA ZONA: Stimuliše je erotski šapat na uho. U seksu voli da mijenja poze. Kukovi su njena erogena zona.

TIPIČAN IZGLED: Djeluje kao iskusna zavodnica, čak i kada nije našminkana ili maksimalno dotjerana. Prodoran pogled koji ne otkriva emocije. Vižljast izgled, često naglašena muskulatura. U najvećem broju slučajeva su tamnokose, sa tamnim očima, gustim trepavicama i jakim obrvama.

OMILJENI ODJEVNI PREDMET: Mala crna haljina, sa resama, duboki dekolte, crna čipka, bordo plišane haljine.

ZDRAVLJE: Sklonost povredama ili padu imuniteta u vidu glavobolja, bolova u sinusima ili kostima česta je pojava kod žena Škorpija.

HRANA: Žestoka Škorpija voli pikantnu hranu, u svemu pretjeruje, čak mnogo pije. Zbog mogućih problema sa debelim crijevom, preporučuje se lagana ishrana umjesto teške i paprene, koja je ovom znaku tako draga.

ŠTA JOJ POKLONITI: Vrlo je mračna i fatalna, pa koji god poklon da odaberete, trudite se da bude u crnoj ili nekoj tamnoj boji. Pored toga što odjeća treba biti crna, birajte nešto što je usko i naglašava sve atribute žene Škorpije. Obradovat će se i nakitu koji sadrži crni kamen, a nećete pogriješiti ni ako se odlučite za dekorativnu kozmetiku, lakove za nokte, ruževe i sjene, ali pazite da nijansa bude tamna.

INFO

DAN: Utorak
BROJ: 8
BOJA: Tamnocrvena, crna, smeđa, tamnozelena
DRAGO KAMENJE: Opal, crni biser, hematit
CVIJET: Kaktus, hortenzija
ŽIVOTINJA: Delfin, zmije

Latest Posts

Raport

spot_img