Nedavno objavljeno

U OBJEKTIVU VRHUNSKIH UREĐAJA SVAKA FOTOGRAFIJA POSTAJE PRIČA

Fotografije igraju važnu ulogu u našim životima. Povezuju nas s prošlošću, podsjećaju na ljude, mjesta, trenutke, osjećaje i događaje. One mnogo govore i o našoj sadašnjosti, o tome ko smo i šta nam je bitno u životu. Prikazuju svu ljepotu svijeta, ali i njegove loše strane.

Fotografija je jedna od rijetkih stvari u životu zbog koje smo spremni izaći čak i iz zone komfora. Da nije tako, nikada ne bismo imali fotografije snimljene pri ekstremnim vremenskim uvjetima, u cik zore, sa snijegom prekrivenih planinskih vrhova i riječnih brzaka, iz morskih dubina, središta oluja i društvenih događanja. Fotografije nas navode da razmišljamo, da se čudimo, divimo, smijemo i plačemo, a neke od njih su toliko moćne da pokreću društvene promjene.

Njihov značaj u savremenom dobu dodatno su povećale društvene mreže, na kojima su fotografije najsnažniji i najuzbudljiviji način za prenošenje emocija i iskustava. U prilog tome ide i činjenica da nikada nije bilo tako lako napraviti (dobru) fotografiju kao što je to slučaj danas. I ne, ne morate za to biti profesionalni fotograf i imati profesionalni fotoaparat. Dovoljno je da pri ruci imate pametni telefon s kamerom, a ispred sebe drage osobe, zanimljiv pogled ili situaciju. Jedan klik i uspomena je tu.

Zahvaljujući popularnosti i moći fotografije, kvalitet kamere je postao važan kriterij za odabir pametnog telefona. S vrhunskim iskustvom fotografiranja i kvalitetom fotografije koje vam mogu ponuditi iPhone 13 Pro i Samsung Galaxy S21, uređaji s vrha liste telefona s najboljim kamerama za 2021. godinu, ne možete pogriješiti.  Oni će savršeno zabilježiti vaše dragocjene trenutke s familijom i prijateljima u bilo koje doba dana ili noći, u prirodi i domu, poslati u svijet najbolju sliku o vašem poslu i još mnogo toga.

Iz obitelji Samsung ove godine stigao je i mobitel  Samsung Galaxy A52s 5G, koji je svojom prednjom kamerom od 32 MP oduševio pobornike selfieja. S unapređenjem mogućnosti kamera na mobitelima pojavila se cijela plejada mladih ljudi, kojima je hobi fotografija i snimanje. Xiaomi 11T, s tehnologijom Cinemagic koja u samo jednom kliku donosi brojne trikove profesionalnih snimatelja, kao što su su Magic Zoom, Time Freeze, Night Time-Lapse i drugi načini kompliciranih snimanja, odgovor je na brojne njihove zahtjeve. Posljednji na našoj listi, ali ne i manje vrijedan, jeste OnePlus Nord 2, koji pruža odlične, detaljima bogate fotografije velikog dinamičkog raspona i s optičkom stabilizacijom slike.

Koji god uređaj da odaberete, želimo vam da puno lijepih trenutaka zabilježite njima.  Više informacija na www.hteronet.ba

 

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img