spot_img
NaslovnicaRaportČetiri godine Tarčin Forest Resorta

Četiri godine Tarčin Forest Resorta

20. novembar 2021. u uskom krugu prijatelja i posjetilaca, uz puno poštivanje sigurnosnih mjera i VTP pravila (vakcinisan, testiran, prebolio), Tarčin Forest Resort proslavio je svoj četvrti rođendan, a vedrom raspoloženju gostiju i domaćina doprinijeli su nastupi benda “Poruka u boci“ i poznatog sarajevskog komičara Dine Čatića

“Ušli smo u sektor turizma u najgorem trenutku, neposredno pred pandemiju, ali prepoznali ste nas,podržali ste nas i dali nam razloge da slavimo,” rekao je je sinoć u svome obraćanju Edin Bajramović generalni menadžer ovog odmarališta.

U četiri godine svoga postojanja ovo bajkovito utočište za odmor i rekreaciju razvilo je široku ponudu usluga koja seže od gastronomske do adrenalinske. Svejedno da li ste u potrazi za spa ugođajem, jahanjem ili jednostavno šetnjom, veličanstveno šumsko okruženje i visokokvalitetne usluge Tarčin Forest Resort-a garantuju vam nezaboravan doživljaj.

Tarčin Forest Resort – MGallery by Sofitel dio je AccorHotels grupacije i uz probranih stotinjak lokacija u 24 zemlje svijeta čini njihovu jedinstvenu, luksuznu kolekciju butik hotela.

Možda vas zanima

Nedavno objavljeno

spot_img