Nedavno objavljeno

WhatsApp od 1.11. neće raditi na nekim mobitelima, provjerite je li vaš među njima

WhatsApp je potvrdio da će neki Android telefoni izgubiti pristup popularnoj usluzi za razmjenu poruka 1. novembra 2021.

Budući da se taj datum bliži, WhatsApp je ostavio jako malo vremena korisnicima da reagiraju.

WhatsApp od početka novembra neće moći raditi na uređajima s Androidom 4.0.4 ili starijim. Dakle, od 1.11. će vam trebati Android telefon s verzijom 4.1 ili novijom.

Međutim, kako je Android 4.1 prvi put objavljen u julu 2012., većina telefona već ima noviju verziju od ove. No to je loša vijest za one koji još uvijek koriste stari Android pametni telefon koji se ne može ažurirati na verziju 4.1 ili noviju. U tim slučajevima nema jednostavnog rješenja za nastavak korištenja WhatsAppa nakon što podrška službeno završi.

Ako niste sigurni u trenutnu verziju Androida na svom pametnom telefonu, jednostavno pokrenite aplikaciju Postavke i potražite izbornik “System” ili “About”.

Ako imate pametni telefon s Androidom 4.0.4 ili starijim, trebali biste provjeriti postoji li dostupno ažuriranje za noviju verziju operativnog sistema. Iako se postupak razlikuje zavisno o proizvođaču telefona, obično postoji opcija za provjeru ažuriranja softvera unutar aplikacije Postavke na vašem pametnom telefonu.

Ako ustanovite da imate instaliranu staru verziju Androida bez dostupne nadogradnje, postoji samo jedan način da nastavite dobivati ​​pristup WhatsAppu – kupite novi telefon.

index.hr
- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img