spot_img

Nedavno objavljeno

SEVERINA Na udaru srbijanskih medija

Tabloid Informer na naslovnici pozivna na zabranu ulaska pjevačici u Srbiju, a uz navode kako je Severina napala Srbe stoji i uvreda "Đubre ustaško". Objektiv je Severinine riječi izvukao iz konteksta te objavio izmišljeni citat: "Srbi, vi ste genocidni!"

Nakon što je hrvatska pjevačica Severina Vučković odbila angažman na TV UNA, novom medijskom projektu koji se povezuje s Miloradom Dodikom, obrazloživši kako ne želi imati veze s osobom koja negira genocid u Srebrenici, uslijedila je reakcija srbijanskih tabloida.

Tabloid Informer na naslovnici poziva na zabranu ulaska pjevačici u Srbiju, a uz navode kako je Severina napala Srbe stoji i uvreda “Đubre ustaško”. Objektiv je Severinine riječi izvukao iz konteksta te objavio izmišljeni citat: “Srbi, vi ste genocidni!”.

Naslovnice Informera i Objektiva

Oglasio se danas i lider SNSD-a Milorad Dodik te negirao da ima veze s pomenutom televizijom, a i da ima, dodao je – nikada ne bi dozvolio saradnju sa Severinom zbog njenog odnosa prema patrijarhu Porfiriju. “Nemam namjeru da kažem ništa loše prema njoj, ali da je mene neko pitao, nikad ne bi imala dogovor s nekom mojom kompanijom”, rekao je Dodik gostujući na Pinku.

Dok se reakcije šire društvenim mrežama, izdvajamo komentar novinara i kolumniste Dragana Bursaća koji poručuje: “Nakon što je Severina kazala NE Dodikovoj televizij uz riječi: “Ne želim imati veze s osobom koja ne priznaje genocid u Srebrenici” srbijansko tabloidno smeće je objavilo ovo. A doći će vrijeme i jednom će neko suditi ovom ološu i to isključivo za mentalno i duhovno trovanje svog naroda! Dok se to ne desi, svi elementi-od državnih do regulatornih organa su saučesnici u tom trovanju.”

Latest Posts

Raport

spot_img