Nedavno objavljeno

Pad Facebookovih servisa postao je predmetom brojnih šala na Twitteru, a Netflixova objava nasmijala je mnoge

Pad Facebookovih servisa izazvao je pravu pomutnju i zbrku u svijetu, ali dala i savršenu podlogu za brojne šale i to na Twitteru. Našaliti se nije propustio niti Netflix koji je na a svom službenom Twitter profilu objavio fotografiju scene iz prve epizode trenutno najpopularnije serije na svijetu Squid Game

Facebook, Instagram, WhatsApp i Messenger, dvije društvene mreže i dvije aplikacije za dopisivanje pale su u ponedjeljak, a ne funkcioniranjem servisa u vlasništvu Facebooku zahvaćeni su deseci milijuna korisnika u svijetu. Razlog pada još uvijek nije poznat, no ne funkcioniranje aplikacija i mreža dale su povod za brojna šale koje su u tom ime osvanule na Twitteru.

Tako je Netflix objavio fotografiju iz jedne od prvih epizoda trenutne hit serije Squid Game. Fotografija prikazuje scenu kada glavnog lika Seonga Gi-huna u zadnji trend od sigurne smrti spasi suigrač Ali tako da ga uhvati za ovratnik. Kod Seonga dodan je natpis ‘Svi’, a kod Alija ‘Twitter’. ‘Ovako i Twitter spašava kad Instagram i Facebook ne rade’, našalili su se s Netflixa.

Šala se dopala brojnim korisnicima koji su nastavili u istom tonu. Tako je jedan korisnik dodao fotografiju lutke koja dirigira tempo igre te napisao: ‘WhatsApp, Facebook i Instagram su eliminirani’, drugi je pak objavio fotografiju najstarijeg sudionika igre koje se pokušava šuljati kroz bojno polje igre te je napisao: ‘Viber se isto šulja’.

Brojne korisnike Twittera također su pad Facebookovih servisa inspirirali za šale. Ovo su samo neke od njih.

 tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img