spot_img

Pad Facebookovih servisa postao je predmetom brojnih šala na Twitteru, a Netflixova objava nasmijala je mnoge

Pad Facebookovih servisa izazvao je pravu pomutnju i zbrku u svijetu, ali dala i savršenu podlogu za brojne šale i to na Twitteru. Našaliti se nije propustio niti Netflix koji je na a svom službenom Twitter profilu objavio fotografiju scene iz prve epizode trenutno najpopularnije serije na svijetu Squid Game

spot_img

Facebook, Instagram, WhatsApp i Messenger, dvije društvene mreže i dvije aplikacije za dopisivanje pale su u ponedjeljak, a ne funkcioniranjem servisa u vlasništvu Facebooku zahvaćeni su deseci milijuna korisnika u svijetu. Razlog pada još uvijek nije poznat, no ne funkcioniranje aplikacija i mreža dale su povod za brojna šale koje su u tom ime osvanule na Twitteru.

Tako je Netflix objavio fotografiju iz jedne od prvih epizoda trenutne hit serije Squid Game. Fotografija prikazuje scenu kada glavnog lika Seonga Gi-huna u zadnji trend od sigurne smrti spasi suigrač Ali tako da ga uhvati za ovratnik. Kod Seonga dodan je natpis ‘Svi’, a kod Alija ‘Twitter’. ‘Ovako i Twitter spašava kad Instagram i Facebook ne rade’, našalili su se s Netflixa.

Šala se dopala brojnim korisnicima koji su nastavili u istom tonu. Tako je jedan korisnik dodao fotografiju lutke koja dirigira tempo igre te napisao: ‘WhatsApp, Facebook i Instagram su eliminirani’, drugi je pak objavio fotografiju najstarijeg sudionika igre koje se pokušava šuljati kroz bojno polje igre te je napisao: ‘Viber se isto šulja’.

Brojne korisnike Twittera također su pad Facebookovih servisa inspirirali za šale. Ovo su samo neke od njih.

 tportal.hr

Možda vas zanima

Stay Connected

108,942LikesLikes
4,886SljedbeniciPratite

Nedavno objavljeno

spot_img