Nedavno objavljeno

PREDSTAVLJENA NOVA DEICHMANN KOLEKCIJA – WHEREVER YOU GO JESEN/ZIMA 2021

U Sarajevu je predstavnicima medija, influencera i saradnika kompanije Deichmann predstavljena nova kolekcija i kampanja Wherever You Go jesen/zima 2021.

Kampanja obiluje životnom radošću, zajedništvom i slobodom, baš kao i svi modeli koji su predstavljeni u modnom performansu i koji će se rado nositi ove sezone.

Kolekcijom dominiraju atraktivne, trendi čizme, koje se posebno izdvajaju po udobnosti i funkcionalnosti, zbog čega kolekcija i nosi simboličan naziv Wherever You Go, za sve prilike i osjećaj potpune slobode.

Modeli su namijenjeni ženama i muškarcima s aktivnim i autentičnim životnim stilom, te onima sa snažnim afinitetima prema modi.

Deichmann brunch, pored modnih tema obilježili su i jedinstveni muzički performansi, ukusne delicije i nezaobilazni personalizirani pokloni za koje se kreativni tim kompanije Deichmann uvijek pobrine i obraduje svoje saradnike.

Kompanija Deichmann je sa ovog eventa poslala snažnu poruku o važnosti zajedništva i vrednovanja svakodnevnih životnih radosti u krugu prijatelja i porodice, i kako da zajedno doživimo nove avanture uz nove Deichmann trendove.

Donosimo samo dio atmosfere sa bruncha i dio kolekcije za koju smo sigurni da će biti izbor svih modnih znalaca ove jeseni i zime.

Modele iz nove Deichmann kolekcije potražite u njihovim trgovinama širom BiH i na www.deichmann.com

Latest Posts

Raport

spot_img