Nedavno objavljeno

Princeza Charlene nije baš tako jadna i nesretna kao što izgleda

Nakon nekoliko mjeseci koje je provela u Južnoj Africi, gdje je u međuvremenu podvrgnuta nekolicini liječničkih zahvata, zbog čega je i oporavak potrajao, princeza Charlene sada je, čini se, napokon spremna vratiti svojoj familiji u Monaco

Da je protekla godina za nju bila itekako naporna, princeza Charlene nije krila, naprotiv, o svim je izazovima i javno progovorila, no, dobro upućeni izvor tvrdi kako je ona i više nego dorasla tom izazovu koji je stavljen pred nju.

‘Budimo iskreni i razumni. Riječ je o Charlene, olimpijskoj takmičarki koja nije baš tako jadna i nesretna’, ispričao je blizak prijatelj za magazin People.

43-godišnja princeza Charlene otputovala je u rodnu Južnu Afriku sredinom maja, a ubrzo nakon dolaska počela je osjećati tegobe sa sinusima tokom pripreme za zubne implatante. Ona je podvrgnuta nekim operativnim zahvatima, između ostalog podizanju sinusa i koštanom transplatantu, no stanje se zakompliciralo, zbog čega je morala otići na još neke zahvate.

Sve to rezultiralo je time da je propustila 10. godišnjicu braka s princom Albertom, a potom je sredinom augusta ponovno otišla pod nož i četiri sata provela na operaciji. To su sve bili razlozi zbog čega se nije mogla vratiti u Monaco svojoj djeci, a rezultiralo je medijskim napisima o problemima u njihovom braku.

No, ako je vjerovati bliskom izvoru, Charlene je i ovoga puta odlučila slijediti svoju strast, što ponekad podrazumijeva da se ne uklapa u očekivanja drugih, posebno ona očekivanja vezana uz to kako bi se članovi kraljevske familije trebali ponašati ili izgledati.

‘Njena su strast nosorozi i zaštita njihovog staništa, kao i da nauči djecu plivati. Nikada nije željela biti Kate Middleton, ali ni Grace Kelly. Charlene želi samo biti Charlene. Ona je samostalna osoba i ne želi da je stavlja u kalupe’, smatra izvor.

tportal.hr

Latest Posts

Raport

spot_img